T.P.G.
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 38,685
Biraz daha geniş ferah bir alana sahip. Hava sirkulasyonu cok daha iyi olur. Hem fanlari daha kaliteli.dark guardianla tek farkı ön panel sanırım benim kasanın
Biraz daha geniş ferah bir alana sahip. Hava sirkulasyonu cok daha iyi olur. Hem fanlari daha kaliteli.dark guardianla tek farkı ön panel sanırım benim kasanın
peki işlemci soğutucu aldıgımda sorunum büyük bir ölçüde düzelir miBiraz daha geniş ferah bir alana sahip. Hava sirkulasyonu cok daha iyi olur. Hem fanlari daha kaliteli.
Kasa bu kaldığı sürece tam verim alamazsın maalesefpeki işlemci soğutucu aldıgımda sorunum büyük bir ölçüde düzelir mi
böyle olacagını bilseydim benim kasaya 100tl farka guardian koya biliyodumBiraz daha geniş ferah bir alana sahip. Hava sirkulasyonu cok daha iyi olur. Hem fanlari daha kaliteli.
Bende de aynı işlemci var. Wraith prism ile apexte max 60 gördüm şuan300 350 TL ye kadar cıka bilirim sanırım şuanlık birde boştayken işlemci 55 65 arasında oynuyor sürekli sıcaklık olarak
Kasa farkı var. Bir de fan.Bende de aynı işlemci var. Wraith prism ile apexte max 60 gördüm şuan![]()
Keşke öyle yapsaydınböyle olacagını bilseydim benim kasaya 100tl farka guardian koya biliyodum
https://www.incehesap.com/gamepower-windrunner-argb-cpu-hava-sogutucusu-fiyati-43397/ bu ürün işimi görürmüKasa farkı var. Bir de fan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Keşke öyle yapsaydın![]()
Gamepower Rampage James Donkey gibi markalardan uzak dur dostum. 1 ay kapak acik kullanip sonra Arctic Freezer almak cok daha mantıkli.
ön camı kaldırınca olay cok degişti işmeci csgoda 15dk lik bir game playda 70 68 civarı dolandı ekran kartıda birazdaha serindiGamepower Rampage James Donkey gibi markalardan uzak dur dostum. 1 ay kapak acik kullanip sonra Arctic Freezer almak cok daha mantıkli.
Güzel istediğimiz seviyeye düşmüs. Kasayı degistirirseni guzel olur sogutucu almaniza gerek kalmaz.ön camı kaldırınca olay cok degişti işmeci csgoda 15dk lik bir game playda 70 68 civarı dolandı ekran kartıda birazdaha serindi
teknobiyotiği yarın arayıp soracagım sadece kasa değişimi yapmak istediğimi kabul ederlerse 100tl farka guardian almak isteyeceğim değiştirme yapmazlarsa ne yapacagımı bilmiyorumGüzel istediğimiz seviyeye düşmüs. Kasayı degistirirseni guzel olur sogutucu almaniza gerek kalmaz.
Dostum core performans boostu kapatsam işime yarar mı ?Güzel istediğimiz seviyeye düşmüs. Kasayı degistirirseni guzel olur sogutucu almaniza gerek kalmaz.
BEĞENİ İSTEMEK YASAKEvet normal bir şey. Isındığında Turbo Boost'a çıkamıyor ve Ghz düşüyor onun beraberinde Ghz düştüğü içinde Voltaj düşüyor.
Yalnız teşekkür etmek yerine mesajlarımı beğene bilirsin![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Maksimum kaç derece? Belki bende alırım.