Neler Yeni

r5 3600 sıcaklık

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yaramaz. Zaten Turbo Boost'a geçemiyor ısındığı için. Attığım soğutuculardan biri işini görür.
hee :D o değil core performance boostu kapatsam işime yarar mı ?

T.P.G.

80+ Titanium
hee :D o değil core performance boostu kapatsam işime yarar mı ?
Dene. Ancak denemekten fayda var :). Ha birde voltaj ayarladın mı? Ayarlamadıysan onu yap 70 dereceyi gecmezse sıkıntı yok kasa ya da sogutucu almana gerek kalmaz. CPB işte CBP değildi doğru :D. ve işe yarayabilir.

BlowEca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emre Can
Dene. Ancak denemekten fayda var :). Ha birde voltaj ayarladın mı? Ayarlamadıysan onu yap 70 dereceyi gecmezse sıkıntı yok kasa ya da sogutucu almana gerek kalmaz. CPB işte CBP değildi doğru :D. ve işe yarayabilir.
voltajı nasıl ve kaça ayarlamam gerekiyor

BlowEca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emre Can
Youtube da falan rehberler vardir su an tam hatirlamiyorum ben de. 1.33 e ayarlaman yeterli olacaktır. Anakartının markasına göre youtube dan araştır.
core temp uygulamasıdan bakıyorum vid yazan yerde 1.05 lerde 3.6da calısıyor 50 derece oluyor birden 1.4 olyuor 4.1e kadar cıkıyor 60 derece oluyor boşta

T.P.G.

80+ Titanium
core temp uygulamasıdan bakıyorum vid yazan yerde 1.05 lerde 3.6da calısıyor 50 derece oluyor birden 1.4 olyuor 4.1e kadar cıkıyor 60 derece oluyor boşta
1.2 yeterlidir o zaman. Otomatik soguk kaldigi icin kafasina gore voltaj veriyor bu da GHz yi artiriyor sonuc olarak sıcaklik da artiyor. Sabitlemeyi dene BIOS tan youtube dan bakip anakart markana gore.

BlowEca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emre Can
1.2 yeterlidir o zaman. Otomatik soguk kaldigi icin kafasina gore voltaj veriyor bu da GHz yi artiriyor sonuc olarak sıcaklik da artiyor. Sabitlemeyi dene BIOS tan youtube dan bakip anakart markana gore.
CBP yi kapayınca voltaj ayarlamama gerek kalıyor mu

Top Bottom