Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Tamam bilmiyordum. CapLock kapar'mısın?
BEĞENİ İSTEMEK YASAK
BEĞENİ İSTEMEK YASAK
Tamam bilmiyordum. CapLock kapar'mısın?
arkadaslar sorumun cevabını biliyor musunuz ?
göremedim kankaCevap verdim zaten?
göremedim kanka
hee o değil core performance boostu kapatsam işime yarar mı ?Önceki sayfalarda cevap yazdım?
Hatta ilk mesaj yazanlardanım.
hee o değil core performance boostu kapatsam işime yarar mı ?
Dene. Ancak denemekten fayda var . Ha birde voltaj ayarladın mı? Ayarlamadıysan onu yap 70 dereceyi gecmezse sıkıntı yok kasa ya da sogutucu almana gerek kalmaz. CPB işte CBP değildi doğru . ve işe yarayabilir.hee o değil core performance boostu kapatsam işime yarar mı ?
voltajı nasıl ve kaça ayarlamam gerekiyorDene. Ancak denemekten fayda var . Ha birde voltaj ayarladın mı? Ayarlamadıysan onu yap 70 dereceyi gecmezse sıkıntı yok kasa ya da sogutucu almana gerek kalmaz. CPB işte CBP değildi doğru . ve işe yarayabilir.
Youtube da falan rehberler vardir su an tam hatirlamiyorum ben de. 1.33 e ayarlaman yeterli olacaktır. Anakartının markasına göre youtube dan araştır.voltajı nasıl ve kaça ayarlamam gerekiyor
core temp uygulamasıdan bakıyorum vid yazan yerde 1.05 lerde 3.6da calısıyor 50 derece oluyor birden 1.4 olyuor 4.1e kadar cıkıyor 60 derece oluyor boştaYoutube da falan rehberler vardir su an tam hatirlamiyorum ben de. 1.33 e ayarlaman yeterli olacaktır. Anakartının markasına göre youtube dan araştır.
1.2 yeterlidir o zaman. Otomatik soguk kaldigi icin kafasina gore voltaj veriyor bu da GHz yi artiriyor sonuc olarak sıcaklik da artiyor. Sabitlemeyi dene BIOS tan youtube dan bakip anakart markana gore.core temp uygulamasıdan bakıyorum vid yazan yerde 1.05 lerde 3.6da calısıyor 50 derece oluyor birden 1.4 olyuor 4.1e kadar cıkıyor 60 derece oluyor boşta
CBP yi kapayınca voltaj ayarlamama gerek kalıyor mu1.2 yeterlidir o zaman. Otomatik soguk kaldigi icin kafasina gore voltaj veriyor bu da GHz yi artiriyor sonuc olarak sıcaklik da artiyor. Sabitlemeyi dene BIOS tan youtube dan bakip anakart markana gore.