r5 3600 sıcaklık

Yaramaz. Zaten Turbo Boost'a geçemiyor ısındığı için. Attığım soğutuculardan biri işini görür.
hee :D o değil core performance boostu kapatsam işime yarar mı ?

hee :D o değil core performance boostu kapatsam işime yarar mı ?
Dene. Ancak denemekten fayda var :). Ha birde voltaj ayarladın mı? Ayarlamadıysan onu yap 70 dereceyi gecmezse sıkıntı yok kasa ya da sogutucu almana gerek kalmaz. CPB işte CBP değildi doğru :D. ve işe yarayabilir.

Dene. Ancak denemekten fayda var :). Ha birde voltaj ayarladın mı? Ayarlamadıysan onu yap 70 dereceyi gecmezse sıkıntı yok kasa ya da sogutucu almana gerek kalmaz. CPB işte CBP değildi doğru :D. ve işe yarayabilir.
voltajı nasıl ve kaça ayarlamam gerekiyor

Youtube da falan rehberler vardir su an tam hatirlamiyorum ben de. 1.33 e ayarlaman yeterli olacaktır. Anakartının markasına göre youtube dan araştır.
core temp uygulamasıdan bakıyorum vid yazan yerde 1.05 lerde 3.6da calısıyor 50 derece oluyor birden 1.4 olyuor 4.1e kadar cıkıyor 60 derece oluyor boşta

core temp uygulamasıdan bakıyorum vid yazan yerde 1.05 lerde 3.6da calısıyor 50 derece oluyor birden 1.4 olyuor 4.1e kadar cıkıyor 60 derece oluyor boşta
1.2 yeterlidir o zaman. Otomatik soguk kaldigi icin kafasina gore voltaj veriyor bu da GHz yi artiriyor sonuc olarak sıcaklik da artiyor. Sabitlemeyi dene BIOS tan youtube dan bakip anakart markana gore.

1.2 yeterlidir o zaman. Otomatik soguk kaldigi icin kafasina gore voltaj veriyor bu da GHz yi artiriyor sonuc olarak sıcaklik da artiyor. Sabitlemeyi dene BIOS tan youtube dan bakip anakart markana gore.
CBP yi kapayınca voltaj ayarlamama gerek kalıyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,549
Üyeler
186,906
Son üye
Ekremefeoglu
Geri