Yardım James Donkey 711 mi 712 mi?

Reaksiyon skoru
32
Arkadaşlar 2 üründe 2.el ama temiz 0 ayarında az kullanılmış 711 166 tl 712 248 TL sizce bu fiyat farkına değer mi? Fiyat tabii ki herkes gibi benim içinde önemli çok büyük bir fark yoksa 711i almak isterim acil geri dönüş yapabilirseniz sevinirim

İkiside alınmaz.
250TL bütçede farklı kulaklıklara bakabilirsiniz.
Gaming gecesini bekleyebilirsin
Ne alabilirim mesela gamepower medusa aldım aldığım gün iade ettim
Post automatically merged:

Benimde aklımda bu vardı ama 280 TL James Donkey 711 166 tl 100 lira fazla vermeye değerimi değer dersen alıcam sanırım

Ne alabilirim mesela gamepower medusa aldım aldığım gün iade ettim
Post automatically merged:

Benimde aklımda bu vardı ama 280 TL James Donkey 711 166 TL 100 lira fazla vermeye değerimi değer dersen alıcam sanırım
Değer kesinlikle. Rehber
Bu arada 711 499TL.

Rampage comfort almaya karar verdim ve sipariş ettim umarım güzel bir üründür

Arkadaşlar 2 üründe 2.el ama temiz 0 ayarında az kullanılmış 711 166 TL 712 248 TL sizce bu fiyat farkına değer mi? Fiyat tabii ki herkes gibi benim içinde önemli çok büyük bir fark yoksa 711i almak isterim acil geri dönüş yapabilirseniz sevinirim
çok fark yok biri led diğeri rgb fark bu
İkiside alınmaz.
250TL bütçede farklı kulaklıklara bakabilirsiniz.
Gaming gecesini bekleyebilirsin
ama bende katılıyorum farklı daha kaliteli kulaklıklar var alel acele alayım gitsin deme birdefa alabilicez ekonomideyiz

Arkadaşlar 2 üründe 2.el ama temiz 0 ayarında az kullanılmış 711 166 TL 712 248 TL sizce bu fiyat farkına değer mi? Fiyat tabii ki herkes gibi benim içinde önemli çok büyük bir fark yoksa 711i almak isterim acil geri dönüş yapabilirseniz sevinirim
Biraz daha mümkünse artırıp RGW9 Comfort alın, değer.

Geri