Ben bu projede ne yapacağım?

Mertmax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
8,106
Selamlar, hayatımda ilk kez bu kadar garip bir proje ödevi aldım. Nasıl yapacağım gram fikrim yok.

Tüm sorular derken? Nasıl tüm soruları yazacağım sana ben...

Ekran görüntüsü 2021-03-25 094246.png

Üniversite sınavında çözünürlük ve çözeltiler konusunda çıkan soruları (bir kağıda yazıp diyecek büyük ihtimalle) çöz diyor. Ama hangi yıllar arasında olduğunu söyledi mi bize de matematik hocası benzer ödevi verdi son 10 yıldaki demişti.

Üniversite sınavında çözünürlük ve çözeltiler konusunda çıkan soruları (bir kağıda yazıp diyecek büyük ihtimalle) çöz diyor. Ama hangi yıllar arasında olduğunu söyledi mi bize de matematik hocası benzer ödevi verdi son 10 yıldaki demişti.
Yok soracağım mecbur.

Umarım 10 yıl kadar demez. Ben 10.sınıfım ne alaka üniversite sınavı soruları?

Bana faraday kafesini yap araştır getir dedi bende düşünüyorum faraday kafesi nedir diye

Üniversite sorularını çözeceksin herhalde.

Bilmiyorum garip geldi biraz. Neyse başa gelen çekilir daha 20 günüm var.
Dediğim gibi TYT konuları 9-10 olduğundan bu seneleri boş atlamaman lazım. AYT'ye bakmana gerek yok çok az soru bulursun. TYT sorularını indir bak, bul. Zor olacağını sanmıyorum oku oku geç soruları.

Soru kitabından bu konuları çözüp hocaya ver işte. Emin olmak istiyorsan WhatsApp üzerinden kendin sor.

Soru yazmak olduğunu gram sanmıyorum.

Soru kitabından bu konuları çözüp hocaya ver işte. Emin olmak istiyorsan WhatsApp üzerinden kendin sor.

Soru yazmak olduğunu gram sanmıyorum.
Soru yazmayacak zaten. Çıkmış üniversite sorularından çözeltilerle ilgili soruları derleyecek ve çözecek

Geri