İphone mu Xiaomi mi?

8000 lirayı asla xiaomiye vermem. poco x3 alınır geçilir. 8000 lira vereceksen iphone ya da samsung dex özellikli herhangi bir telefon olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ
Öncelikle herkese selam. Ben küçüklüğümden beri iphone sevdalısı ve iphone tutkunuyum. Ama bazı arkadaşlarım iphone birşeye yaramıyor Xiaomi al diyorlar. Sizce Hangi marka almalıyım?
İphone alir gecerdim derim xiaomi kullanicisi olarak

Öncelikle herkese selam. Ben küçüklüğümden beri iphone sevdalısı ve iphone tutkunuyum. Ama bazı arkadaşlarım iphone birşeye yaramıyor Xiaomi al diyorlar. Sizce Hangi marka almalıyım?
Yüksek bütçe iphone 4 5civarlarında Xiaomi

Modele göre değişir. Snapdragon 888'li bir Xiaomi bulursan İphone 11'den daha iyi olur performans açısından mesela.

bime mi a101e mi iphone 11 geliyordu sanırsam

Yanİ Xiaomi kullanıyorum. Güneşe zoom çakıyorum şarja en son 3 gün önce taktım şuan hala %42 ve çok sık oyun oynayan biriyim. Portre modu mükemmel çalışıyor. vs vs. İPhone bana göre gereksiz.

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ
Yanİ Xiaomi kullanıyorum. Güneşe zoom çakıyorum şarja en son 3 gün önce taktım şuan hala %42 ve çok sık oyun oynayan biriyim. Portre modu mükemmel çalışıyor. vs vs. İPhone bana göre gereksiz.
hangi telefonmuş o 3 gün oyun oynayıp %58 şarjı giden?

Pil tüketim ekranının SS'ini atmadığınız sürece bu bilgiye bu forumda kimse inanmaz. 3 gün çok sık oyun oynayacaksınız, %58 şarj gidecek. Hemen iPhone'umu satıp alıyorum.

Zayomiden iPhone’e geçen biri olarak kesinlikle iPhone.

Geri