İphone alir gecerdim derim xiaomi kullanicisi olarakÖncelikle herkese selam. Ben küçüklüğümden beri iphone sevdalısı ve iphone tutkunuyum. Ama bazı arkadaşlarım iphone birşeye yaramıyor Xiaomi al diyorlar. Sizce Hangi marka almalıyım?
Yüksek bütçe iphone 4 5civarlarında XiaomiÖncelikle herkese selam. Ben küçüklüğümden beri iphone sevdalısı ve iphone tutkunuyum. Ama bazı arkadaşlarım iphone birşeye yaramıyor Xiaomi al diyorlar. Sizce Hangi marka almalıyım?
Öncelikle herkese selam. Ben küçüklüğümden beri iphone sevdalısı ve iphone tutkunuyum. Ama bazı arkadaşlarım iphone birşeye yaramıyor Xiaomi al diyorlar. Sizce Hangi marka almalıyım?
7240 lira imiş o alınır aslındabime mi a101e mi iphone 11 geliyordu sanırsam
İPhone iyidirÖncelikle herkese selam. Ben küçüklüğümden beri iphone sevdalısı ve iphone tutkunuyum. Ama bazı arkadaşlarım iphone birşeye yaramıyor Xiaomi al diyorlar. Sizce Hangi marka almalıyım?
hangi telefonmuş o 3 gün oyun oynayıp %58 şarjı giden?Yanİ Xiaomi kullanıyorum. Güneşe zoom çakıyorum şarja en son 3 gün önce taktım şuan hala %42 ve çok sık oyun oynayan biriyim. Portre modu mükemmel çalışıyor. vs vs. İPhone bana göre gereksiz.
Pil tüketim ekranının SS'ini atmadığınız sürece bu bilgiye bu forumda kimse inanmaz. 3 gün çok sık oyun oynayacaksınız, %58 şarj gidecek. Hemen iPhone'umu satıp alıyorum.Yanİ Xiaomi kullanıyorum. Güneşe zoom çakıyorum şarja en son 3 gün önce taktım şuan hala %42 ve çok sık oyun oynayan biriyim. Portre modu mükemmel çalışıyor. vs vs. İPhone bana göre gereksiz.