- Reaksiyon skoru
- 52
Legends Of Runterra, Teamfight Tactics, Darkenss Rises, Shadow Fight 3 gibi oyunlar iyi.
Aynen ne oynamışımdır shadow fight 2yi hilelide de hilesizde de bitirdim oyunu birkaç kereshadow of fight 2 oynayabilirsin baya götürür seni
hilelide titana kadar gelip burakmıştım aşırı fena saarıyor oyun zamanında shadow fight 3 ne bekledik be güzel oyunda 2 nin tadını tabii ki vermiyorAynen ne oynamışımdır shadow fight 2yi hilelide de hilesizde de bitirdim oyunu birkaç kere
aynen 3 ü bende beklemiştim fakat gölgeden çok normal dövüş oyununa dönüşmüştü pek sarmadıhilelide titana kadar gelip burakmıştım aşırı fena saarıyor oyun zamanında shadow fight 3 ne bekledik be güzel oyunda 2 nin tadını tabii ki vermiyor
katılıyorumaynen 3 ü bende beklemiştim fakat gölgeden çok normal dövüş oyununa dönüşmüştü pek sarmadı
Aga sosyal mesafe lutfenOynadıysan gel bir sarılalım canım kardeşim![]()
Guns of boomUcretli/ucretsiz fark etmez saracak oyun onerirmisiniz (PUBG mobile cod mobile zula onermeyin)
101 Okey kadinlara ayricalik taniyor ne zaman karsima kadin gelse kazanamiyorumGuns of boom
Risk
Okey 101![]()