Geforce Now Premium Yorumları

Egoo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
219
Merhaba Geforce Now Premium almayı planlıyorum alanlar yorumlarını paylaşabilir mi bekleme süreleri vesaire nasıl ortalama ne kadar bekliyorsunuz ve 3 ay 150 TL değer mi

Merhaba Geforce Now Premium almayı planlıyorum alanlar yorumlarını paylaşabilir mi bekleme süreleri vesaire nasıl ortalama ne kadar bekliyorsunuz ve 3 ay 150 TL değer mi
Almayı düşünüyorsanız internetinizin iyi olması gerektiğini biliyorsunuz değil mi ? Bilmeniz için söyledim.

Almayı düşünüyorsanız internetinizin iyi olması gerektiğini biliyorsunuz değ)il mi ? Bilmeniz için söyledim.
Evet internet hızım 50 mbps ye 7 mbps (umarım doğru yazmışımdır)

Oynayacak ve geforce destekli çok oyununuz varsa ve internetiniz yeterliyse alın 3 ay doya doya oynayın :)

Evet internet hızım 50 mbps ye 7 mbps (umarım doğru yazmışımdır)
3 aylık 150 TL değer asıl olması gereken fiyat da bu bence (aya bölünce fiyat çıkıyor) ayrıca premıum'lar beklemiyor. Ve internetiniz yetiyor sanırım almanızı öneririm 3 aylık paketi.

Eğer oyunun varsa bence hiç bekleme bile oyunun yoksa çöp zaten.
Şöyle söyleyeyim cs:go gta falan var ücretli oyunlardan zaten onları oynuyorum bir tek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oynayacak ve geforce destekli çok oyununuz varsa ve internetiniz yeterliyse alın 3 ay doya doya oynayın :)
Ücretsiz olarak bulunan çoğu oyunu oynuyordum :) ama ücretli olanlardan cs:go ve gta var

3 aylık 150 TL değer asıl olması gereken fiyat da bu bence (aya bölünce fiyat çıkıyor) ayrıca premıum'lar beklemiyor. Ve internetiniz yetiyor sanırım almanızı öneririm 3 aylık paketi.
Anladım teşekkür ederim

Şöyle söyleyeyim cs:go gta falan var ücretli oyunlardan zaten onları oynuyorum bir tek

Ücretsiz olarak bulunan çoğu oyunu oynuyordum :) ama ücretli olanlardan cs:go ve gta var
Sadece csgo ve gta için değmez bence o paraya . İnternet değerleiniz gayet iyi duruyor bence en azından csgo oynatacak bir bilgisayara sahipsinizdir :D

Önemli değil. Bir de Steam'de oynamak istediğiniz oyunları satın aldınız değil mi ?

Anladım teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,790
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri