Technopat VS Donanım Arşivi

Bir mesajda 5 tane bilgi veriyordur, 1 tanesinde ufak bir yanlışlık vardır buna uyarı verilmez. Buna karşı çıkman pek mantıklı değil, muhtemelen senin bile böyle onlarca mesajına uyarı atmamışızdır, genel olarak söylüyorum.
Küçük hatalara uyarı verilmiyorsa mesaj doğrusuyla düzenlensin ve bildirim gönderilsin bence, yanlış bilgi yayılmamış olur hem.

Küçük hatalara uyarı verilmiyorsa mesaj doğrusuyla düzenlensin ve bildirim gönderilsin bence, yanlış bilgi yayılmamış olur hem.
Biz raporu göresiye 2 dakika içerisinde birileri mesaj atarak düzeltmiş oluyor aslında. Maşallahınız var :)

Technopatta sevmedigim yani rahat yazamiyorum ve cok sicaklik yok samimilik herkes cog soguk adam gibi pperi biel oyk benimki neguzel bakin ve bi yazi yaziyorum direk uyari yiyiyorum burada istedigim gibi yazabiliyorum ve bu yuzden burdayim cok guzelllll🤗

Technopat daha eski bir forum orada daha fazla bilgili insan var sorular daha fazla yanıt alıyor.
İkisi de güzel lakin oyun Technopat'a.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazı kuralı bence çok güzel bir şey. Zaten bir süre sonra alışıyorsunuz ve yazılar çok okunaklı hale geliyor.

Technopatı da burayı da severim. Eskiden Technopatda aktifdim. Kuralları bence fazla katı. Gereksiz küçük hatalara çok fazla yasaklama gelebiliyor. Onun dışında bilgili, saygılı üyeleri var . Burasını da daha özgür bir yer olduğu için seviyorum burda daha rahat hissediyorum kendimi.

:D :D

İkisi de birbirinden kötü :ROFLMAO:, arada canım sıkılınca giriyorum buraya.

ikisinin de iyi yanları var ama donanımarşivini seçerim çünkü tecnopat çok banlıyor be

Ekipman Arşivi diye bir şey olsa o derdim fakat Donanım Arşivi

Yapmayın şöyle karşılaştırmalar kafayı yersin ya. Tek amacınız hit kasmak başka bir şey değil.

Geri