Neler Yeni

Technopat VS Donanım Arşivi

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
DH veya techpowerup :alien: :cool::cool: :love: :cool::cool: :alien: :alien: 😂 😂 🤯 🤯 🤯 🤫 🤫 🤫 🤫 🤫

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
technopat daha kalabalık bir yer sorunları çözmek için orasını tercih edilebilir.
ama ben burasının ortamı daha hoş diye burasını tercih ediyorum.
Arayüzüde daha iyi bence burasının

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,851
İsim
Mert Metshi
Donanımpat haber

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Batuhan Emir
2 forumunda güvenlik bölümünde ÇÖP olduğunu söylemek mümkün. Onun haricinde Technopat tek atar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Suat
Yaklaşık 2 senedir Technopat de takılıyorum, son 1 senedir sadece göz atıp çıkıyorum. İlk başlarda baya iyiydi ortam, moderatörler ve kişileri. Son 1 senedir popüler kişileri hep moderatör yapmışlar. Aktif olanlara moderatörlüğü tattırmışlar nedense. Ve son 1 sene de velet kişiler çoğaldı Technopat de. Bir de burayı deneyeceğim bakalım 😛

Jaja50

80+ Silver
Senin açacağın konuyu yiyeyim. Allah aşkına neden böyle bir konu açarsın ki? Kavga çıkabilir, büyük tartışma çıkabilir, hatta ban yiyenler bile oluyordu.

Drqnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Kayra Tunçel
Yaklaşık 2 senedir Technopat de takılıyorum, son 1 senedir sadece göz atıp çıkıyorum. İlk başlarda baya iyiydi ortam, moderatörler ve kişileri. Son 1 senedir popüler kişileri hep moderatör yapmışlar. Aktif olanlara moderatörlüğü tattırmışlar nedense. Ve son 1 sene de velet kişiler çoğaldı Technopat de. Bir de burayı deneyeceğim bakalım 😛
nice

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben arka planda falan değilim. Yanlış bilgi uyarılarının çoğuna ben bakarım. Fakat uyarı atılmıyor yazan arkadaşların azbuz bir uyarısı yok. Bu atılmayan haliyse biraz daha sıksam neler olacak acaba.
Mesajlarımın üzerisine kaba dil neden eklemiyorsun? Benim istediğim şey bu.

En son 1 ay ban yememden önce günlük 20 tane rapor gönderip 1 tanesine bile geri dönüt atmıyordunuz. Altı üstü tek isteğim mesajının üzerine yanlış bilgilendirme atmanızdı fakat 1 kere bile muhattap olmadınız.

Sonra da Technopat Sosyal'den farklı olacağız diyorsunuz. 🤝

Evet. Technopat Sosyal'den çok ayrısınız. Yakın zamanda gelen "Vesemir" ve uzun zamandır duran "baxtre" olmasa raporlara geri dönüş yapan yok.

Yanlış bilgilendirme ben de yapıyorum saniyesinde üzerimde beliriyor fakat başkası yapınca bu konulmuyor.

Ben o "yanlış bilgilendirme" ikonunu atmam diyorsanız sizin işiniz zorlanır. Bilginiz olsun.

Vesemir gelmeden önce de sadece geri dönüt atan "banxtre" idi.

İyi günler.

Bu arada umarım bu mesajımı da raporlarım gibi geri dönütsüz bırakmazsın. 🙏

Son düzenleme:
Top Bottom