Technopat VS Donanım Arşivi

DA Forum alır bence. Kitle olarak daha hoş.

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici
technopat daha kalabalık bir yer sorunları çözmek için orasını tercih edilebilir.
ama ben burasının ortamı daha hoş diye burasını tercih ediyorum.
Arayüzüde daha iyi bence burasının

Donanımpat haber

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Yaklaşık 2 senedir Technopat de takılıyorum, son 1 senedir sadece göz atıp çıkıyorum. İlk başlarda baya iyiydi ortam, moderatörler ve kişileri. Son 1 senedir popüler kişileri hep moderatör yapmışlar. Aktif olanlara moderatörlüğü tattırmışlar nedense. Ve son 1 sene de velet kişiler çoğaldı Technopat de. Bir de burayı deneyeceğim bakalım 😛

Senin açacağın konuyu yiyeyim. Allah aşkına neden böyle bir konu açarsın ki? Kavga çıkabilir, büyük tartışma çıkabilir, hatta ban yiyenler bile oluyordu.

Yaklaşık 2 senedir Technopat de takılıyorum, son 1 senedir sadece göz atıp çıkıyorum. İlk başlarda baya iyiydi ortam, moderatörler ve kişileri. Son 1 senedir popüler kişileri hep moderatör yapmışlar. Aktif olanlara moderatörlüğü tattırmışlar nedense. Ve son 1 sene de velet kişiler çoğaldı Technopat de. Bir de burayı deneyeceğim bakalım 😛
nice

Ben arka planda falan değilim. Yanlış bilgi uyarılarının çoğuna ben bakarım. Fakat uyarı atılmıyor yazan arkadaşların azbuz bir uyarısı yok. Bu atılmayan haliyse biraz daha sıksam neler olacak acaba.
Mesajlarımın üzerisine kaba dil neden eklemiyorsun? Benim istediğim şey bu.

En son 1 ay ban yememden önce günlük 20 tane rapor gönderip 1 tanesine bile geri dönüt atmıyordunuz. Altı üstü tek isteğim mesajının üzerine yanlış bilgilendirme atmanızdı fakat 1 kere bile muhattap olmadınız.

Sonra da Technopat Sosyal'den farklı olacağız diyorsunuz. 🤝

Evet. Technopat Sosyal'den çok ayrısınız. Yakın zamanda gelen "Vesemir" ve uzun zamandır duran "baxtre" olmasa raporlara geri dönüş yapan yok.

Yanlış bilgilendirme ben de yapıyorum saniyesinde üzerimde beliriyor fakat başkası yapınca bu konulmuyor.

Ben o "yanlış bilgilendirme" ikonunu atmam diyorsanız sizin işiniz zorlanır. Bilginiz olsun.

Vesemir gelmeden önce de sadece geri dönüt atan "banxtre" idi.

İyi günler.

Bu arada umarım bu mesajımı da raporlarım gibi geri dönütsüz bırakmazsın. 🙏

Son düzenleme:
Geri