Neler Yeni

Technopat VS Donanım Arşivi

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
ikon.JPG

Tek isteğim sadece şu yukarıdaki ikonun verilmesi. Kullanıcı onu okuyunca belki aklına öyle kazınacak ve yanlış bilgilendirme verecek. Sadece 1 dakika ayırıp kitli özel mesaj gönderip " Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın." diyebilirsiniz. Zorsa yapabilecek bir şey yok artık...

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İlk başta kardeşin değilim. Bir forumda nasıl konuşacağını öğren önce. İkinci olarak Technopat Sosyal 30 moderatörden oluşmuyor.
Bu öncesinde de aynıydı. Azıcık gözlem yeteneğiniz olsa fark edersiniz.
Technopat sosyal asla vakit ayıracağım kadar değerli bir yer olmadı ne zaman gitsem 1 saat uyarı yedim ve buraya döndüm. O yüzden kaç moderatörü var vs bilmiyorum. Ancak 3'ten fazla olduğuna ve çoğunun en az 9-12 aylık moderatör olduğuna eminim, bu forum açılalı zaten 12 ay oldu.
Ne ile hitap etmem gerektiğini sen söyle? Ya hitap etmeyip direk konuya girecektim ya da hocam gibi tabirler kullanacaktım ki sen hoca olacak biri değilsin benim gözümde daha önceden de bir konuda karşılaşmıştık ve yanlış bilgilendirme yapmıştın, bu günde bunu görünce emin oldum fikirlerimizin uyuşmadığına. Bu zaman geçtikçe değişebilir ama şu anda sana hitap edebileceğim ancak kardeşim kelimesi var.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ne ile hitap etmem gerektiğini sen söyle? Ya hitap etmeyip direk konuya girecektim ya da hocam gibi tabirler kullanacaktım ki sen hoca olacak biri değilsin benim gözümde daha önceden de bir konuda karşılaşmıştık ve yanlış bilgilendirme yapmıştın, bu günde bunu görünce emin oldum fikirlerimizin uyuşmadığına. Bu zaman geçtikçe değişebilir ama şu anda sana hitap edebileceğim ancak kardeşim kelimesi var.
Sanal ortamda bana "hocam veya kardeşim" gibi şeylerin zaten denilmesini istemiyorum. İhtiyacım da yok. Mesajı alıntı yapınca zaten bana hitap ediyorsunuz. Bilginiz olsun.

Türkçede kelimeleri düzgün yazamadığınız için yemeniz gayet doğal.

Bu da sizin tam olarak zihninizde kelimelerin ve noktalamaların doğru anlaşılmadığını gösterir.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu arada @6n_adam ekteki mesaj sizseniz ban yemekte gayet haklısınız. Az "Cümleye nasıl başlanır?" bakın.

6n.JPG

Mesajlarına biraz daha baktım ve cümleye büyük harfle başlayacağınızı bilmediğinizin kanısına vardım. Allah kolaylık versin.

Onurkotlutok05

80+ Gold
pc hocası forum açılmış koşun o.O2

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,521
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ben arka planda falan değilim. Yanlış bilgi uyarılarının çoğuna ben bakarım. Fakat uyarı atılmıyor yazan arkadaşların azbuz bir uyarısı yok. Bu atılmayan haliyse biraz daha sıksam neler olacak acaba.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç