PustiKafa
80+ Silver
Dahası
Donanım Arşivi'ne eğlenmek için mi giriyorsun
Donanım Arşivi'ne eğlenmek için mi giriyorsun
Hepsinin yeri ayrıBence Donanım Arşivi.
Technopat sosyal asla vakit ayıracağım kadar değerli bir yer olmadı ne zaman gitsem 1 saat uyarı yedim ve buraya döndüm. O yüzden kaç moderatörü var vs bilmiyorum. Ancak 3'ten fazla olduğuna ve çoğunun en az 9-12 aylık moderatör olduğuna eminim, bu forum açılalı zaten 12 ay oldu.İlk başta kardeşin değilim. Bir forumda nasıl konuşacağını öğren önce. İkinci olarak Technopat Sosyal 30 moderatörden oluşmuyor.
Bu öncesinde de aynıydı. Azıcık gözlem yeteneğiniz olsa fark edersiniz.
Sanal ortamda bana "hocam veya kardeşim" gibi şeylerin zaten denilmesini istemiyorum. İhtiyacım da yok. Mesajı alıntı yapınca zaten bana hitap ediyorsunuz. Bilginiz olsun.Ne ile hitap etmem gerektiğini sen söyle? Ya hitap etmeyip direk konuya girecektim ya da hocam gibi tabirler kullanacaktım ki sen hoca olacak biri değilsin benim gözümde daha önceden de bir konuda karşılaşmıştık ve yanlış bilgilendirme yapmıştın, bu günde bunu görünce emin oldum fikirlerimizin uyuşmadığına. Bu zaman geçtikçe değişebilir ama şu anda sana hitap edebileceğim ancak kardeşim kelimesi var.
Amin aminBu arada @6n_adam ekteki mesaj sizseniz ban yemekte gayet haklısınız. Az "Cümleye nasıl başlanır?" bakın.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlarına biraz daha baktım ve cümleye büyük harfle başlayacağınızı bilmediğinizin kanısına vardım. Allah kolaylık versin.
Vardı zaten.pc hocası forum açılmış koşun
ben yeni gördüm abeAmin amin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vardı zaten.