Technopat VS Donanım Arşivi

Mesajlarımın üzerisine kaba dil neden eklemiyorsun? Benim istediğim şey bu.

En son 1 ay ban yememden önce günlük 20 tane rapor gönderip 1 tanesine bile geri dönüt atmıyordunuz. Altı üstü tek isteğim mesajının üzerine yanlış bilgilendirme atmanızdı fakat 1 kere bile muhattap olmadınız.

Sonra da Technopat Sosyal'den farklı olacağız diyorsunuz. 🤝

Evet. Technopat Sosyal'den çok ayrısınız. Yakın zamanda gelen "Vesemir" ve uzun zamandır duran "baxtre" olmasa raporlara geri dönüş yapan yok.

Yanlış bilgilendirme ben de yapıyorum saniyesinde üzerimde beliriyor fakat başkası yapınca bu konulmuyor.

Ben o "yanlış bilgilendirme" ikonunu atmam diyorsanız sizin işiniz zorlanır. Bilginiz olsun.

Vesemir gelmeden önce de sadece geri dönüt atan "banxtre" idi.

İyi günler.

Bu arada umarım bu mesajımı da raporlarım gibi geri dönütsüz bırakmazsın. 🙏
Aynen dostum bütün ekibi sana karşı kışkırttım sadece sana uyarı atıyoruz. Rapor yolladıysan demekki bilgi yanlış değildi ya da uyarı verecek kadar büyük bir hata değildi demektir. Hayır yani sunduğun şeyler o kadar yersizki diyecek bir şey bulamıyorum.

Aynen dostum bütün ekibi sana karşı kışkırttım sadece sana uyarı atıyoruz. Rapor yolladıysan demekki bilgi yanlış değildi ya da uyarı verecek kadar büyük bir hata değildi demektir. Hayır yani sunduğun şeyler o kadar yersizki diyecek bir şey bulamıyorum.
Ben burada bana yükleniyorsun demiyorum.

Tamam raporum yersizse geçen gün atılan "raporunuz reddedildi" atabilirsin.

Attığım raporların çoğuna sen denk geliyorsun çünkü forum seninmiş gibi emek veriyorsun fakat rapor kısmında çözümlendi-reddedildi; kullanıcının mesajının üstüne bir şey eklemezseniz rapor sistemi spama düşebilir.

Üstelik yanlış bilgi verilecek kadar büyük nedir? Yanlış bilginin bir de büyüğü ve küçüğü mü var?

Ben burada bana yükleniyorsun demiyorum.

Tamam raporum yersizse geçen gün atılan "raporunuz reddedildi" atabilirsin.

Attığım raporların çoğuna sen denk geliyorsun çünkü forum seninmiş gibi emek veriyorsun fakat rapor kısmında çözümlendi-reddedildi; kullanıcının mesajının üstüne bir şey eklemezseniz rapor sistemi spama düşebilir.

Üstelik yanlış bilgi verilecek kadar büyük nedir? Yanlış bilginin bir de büyüğü ve küçüğü mü var?
Bir mesajda 5 tane bilgi veriyordur, 1 tanesinde ufak bir yanlışlık vardır buna uyarı verilmez. Buna karşı çıkman pek mantıklı değil, muhtemelen senin bile böyle onlarca mesajına uyarı atmamışızdır, genel olarak söylüyorum.

Ne güzel kawga çıkarttın sen öyle.

Bir mesajda 5 tane bilgi veriyordur, 1 tanesinde ufak bir yanlışlık vardır buna uyarı verilmez. Buna karşı çıkman pek mantıklı değil, muhtemelen senin bile böyle onlarca mesajına uyarı atmamışızdır, genel olarak söylüyorum.
Peki uyarı verilmese bile sadece kullanıcıya kilitli ve özel mesaj halinde uyarısının belirtilmesi nasıl olur?
Evet, ben çok boş, asabiyetli bir üyeyim farkındayım fakat forumun bazı şeylerde güzel olması için alternatiflerde bulunuyorum sadece.

Böyle yanlış bilgileri göz yumulursa başkaları da söyleyip çığrından çıkabilir. Ben doğru bildiğim yanlışı yönetimin uyarı vermesiyle öğrendim.

Evet kavga çıktı h.o

Geri