Yüce başbuğ
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 473
Hakim e sor o bilir.U-usta hesap açtım konu açamadım![]()
Hakim e sor o bilir.U-usta hesap açtım konu açamadım![]()
Hakimi öldürdüm şimdi sıra harlaus da. İmparatorun kılıcını alıp praven i ele geçirdim bile.Hakim e sor o bilir.
D-Dostum sakin ol ve elindeki kargıyı yavaşça yere bırak.Hakimi öldürdüm şimdi sıra harlaus da. İmparatorun kılıcını alıp praven i ele geçirdim bile.![]()
Sen de müslüman sarranidlerin yakasını bırak!D-Dostum sakin ol ve elindeki kargıyı yavaşça yere bırak.
Ölürüz bak burda.Bence Donanım Arşivi.
A-ama çoktan ele geçirdim bile.Sen de müslüman sarranidlerin yakasını bırak!![]()
![]()
Aynen dostum bütün ekibi sana karşı kışkırttım sadece sana uyarı atıyoruz. Rapor yolladıysan demekki bilgi yanlış değildi ya da uyarı verecek kadar büyük bir hata değildi demektir. Hayır yani sunduğun şeyler o kadar yersizki diyecek bir şey bulamıyorum.Mesajlarımın üzerisine kaba dil neden eklemiyorsun? Benim istediğim şey bu.
En son 1 ay ban yememden önce günlük 20 tane rapor gönderip 1 tanesine bile geri dönüt atmıyordunuz. Altı üstü tek isteğim mesajının üzerine yanlış bilgilendirme atmanızdı fakat 1 kere bile muhattap olmadınız.
Sonra da Technopat Sosyal'den farklı olacağız diyorsunuz.
Evet. Technopat Sosyal'den çok ayrısınız. Yakın zamanda gelen "Vesemir" ve uzun zamandır duran "baxtre" olmasa raporlara geri dönüş yapan yok.
Yanlış bilgilendirme ben de yapıyorum saniyesinde üzerimde beliriyor fakat başkası yapınca bu konulmuyor.
Ben o "yanlış bilgilendirme" ikonunu atmam diyorsanız sizin işiniz zorlanır. Bilginiz olsun.
Vesemir gelmeden önce de sadece geri dönüt atan "banxtre" idi.
İyi günler.
Bu arada umarım bu mesajımı da raporlarım gibi geri dönütsüz bırakmazsın.![]()
Ben burada bana yükleniyorsun demiyorum.Aynen dostum bütün ekibi sana karşı kışkırttım sadece sana uyarı atıyoruz. Rapor yolladıysan demekki bilgi yanlış değildi ya da uyarı verecek kadar büyük bir hata değildi demektir. Hayır yani sunduğun şeyler o kadar yersizki diyecek bir şey bulamıyorum.
Bir mesajda 5 tane bilgi veriyordur, 1 tanesinde ufak bir yanlışlık vardır buna uyarı verilmez. Buna karşı çıkman pek mantıklı değil, muhtemelen senin bile böyle onlarca mesajına uyarı atmamışızdır, genel olarak söylüyorum.Ben burada bana yükleniyorsun demiyorum.
Tamam raporum yersizse geçen gün atılan "raporunuz reddedildi" atabilirsin.
Attığım raporların çoğuna sen denk geliyorsun çünkü forum seninmiş gibi emek veriyorsun fakat rapor kısmında çözümlendi-reddedildi; kullanıcının mesajının üstüne bir şey eklemezseniz rapor sistemi spama düşebilir.
Üstelik yanlış bilgi verilecek kadar büyük nedir? Yanlış bilginin bir de büyüğü ve küçüğü mü var?
Peki uyarı verilmese bile sadece kullanıcıya kilitli ve özel mesaj halinde uyarısının belirtilmesi nasıl olur?Bir mesajda 5 tane bilgi veriyordur, 1 tanesinde ufak bir yanlışlık vardır buna uyarı verilmez. Buna karşı çıkman pek mantıklı değil, muhtemelen senin bile böyle onlarca mesajına uyarı atmamışızdır, genel olarak söylüyorum.
Tolu ne alaka lntolunun burnu varken çete savaşı yok
tolu git diz çöktürt