Neler Yeni

Technopat VS Donanım Arşivi

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Bir mesajda 5 tane bilgi veriyordur, 1 tanesinde ufak bir yanlışlık vardır buna uyarı verilmez. Buna karşı çıkman pek mantıklı değil, muhtemelen senin bile böyle onlarca mesajına uyarı atmamışızdır, genel olarak söylüyorum.
Küçük hatalara uyarı verilmiyorsa mesaj doğrusuyla düzenlensin ve bildirim gönderilsin bence, yanlış bilgi yayılmamış olur hem.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Küçük hatalara uyarı verilmiyorsa mesaj doğrusuyla düzenlensin ve bildirim gönderilsin bence, yanlış bilgi yayılmamış olur hem.
Biz raporu göresiye 2 dakika içerisinde birileri mesaj atarak düzeltmiş oluyor aslında. Maşallahınız var :)

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Technopatta sevmedigim yani rahat yazamiyorum ve cok sicaklik yok samimilik herkes cog soguk adam gibi pperi biel oyk benimki neguzel bakin ve bi yazi yaziyorum direk uyari yiyiyorum burada istedigim gibi yazabiliyorum ve bu yuzden burdayim cok guzelllll🤗

Besim Tibuk

80+ Gold
Technopat daha eski bir forum orada daha fazla bilgili insan var sorular daha fazla yanıt alıyor.
İkisi de güzel lakin oyun Technopat'a.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazı kuralı bence çok güzel bir şey. Zaten bir süre sonra alışıyorsunuz ve yazılar çok okunaklı hale geliyor.

Murkof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mert Soydan
Technopatı da burayı da severim. Eskiden Technopatda aktifdim. Kuralları bence fazla katı. Gereksiz küçük hatalara çok fazla yasaklama gelebiliyor. Onun dışında bilgili, saygılı üyeleri var . Burasını da daha özgür bir yer olduğu için seviyorum burda daha rahat hissediyorum kendimi.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
:D :D

106410

80+ Silver
İkisi de birbirinden kötü :ROFLMAO:, arada canım sıkılınca giriyorum buraya.

Sami Järvi

80+ Silver
ikisinin de iyi yanları var ama donanımarşivini seçerim çünkü tecnopat çok banlıyor be

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Ekipman Arşivi diye bir şey olsa o derdim fakat Donanım Arşivi

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yapmayın şöyle karşılaştırmalar kafayı yersin ya. Tek amacınız hit kasmak başka bir şey değil.

Top Bottom