Steam 60 TL Bakiyeye Ne Yapayım?

whiterose

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
246
CSGO envanterimi satarak 60 tl topladım, anahtar alıp kasa açmak istiyorum ama emin değilim. Sizce ne yapayım?

Sakın öyle bi hata yapma bence oynamak istediğin oyun varsa oyun al yoksa üzerine para ekleyip CS go broken fang bileti al ordan kar edebilirsin baya

Kasa zor katlarsın dostum. 1-2 oyun al , çok istiyorsan 1 de kasa aç bence

Hayır İndirmde oyun al batarsan üzülürsün

Undertale al. Half Life evreninde geçen bütün oyunları al istersen oyunları tek tek yazayım:
Half Life 1
Half Life 2
Opposing Force
Blue Shfit
Half Life 2 Episode 1
Half Life 2 episode 2

OF ile BS'yi almana çok gerek yok ama diğer karakterlerin gözünden olduğu için ben alırdım. Birde Portal 1 Portal 2.

Kasa açmak gibi bi hata yapma. Ben olsam Witcher 3 Game of The Year Edt. alırdım. Onun dışında Euro Truck Simulator 2'n yoksa onu al, sakin sakin yağmur yağarken şarkı dinleyerek tır -özellikle S520- sürmek çok keyifli. Başka da önerim yok.

Kasa açmayın.
Görevleri yapın bilet alın ve yıldızlar ile kasa alın.
Kasalar değerlenince de satın.

Kasa açmak gibi bi hata yapma. Ben olsam Witcher 3 Game of The Year Edt. alırdım. Onun dışında Euro Truck Simulator 2'n yoksa onu al, sakin sakin yağmur yağarken şarkı dinleyerek tır -özellikle S520- sürmek çok keyifli. Başka da önerim yok.
ikisi de var dostum, çok kararsız kaldım şimdi :D o riski alıp bin liralar kazanmak da var ama çok düşük bi ihtimal biliyoruım

Kasa açmayın.
Görevleri yapın bilet alın ve yıldızlar ile kasa alın.
Kasalar değerlenince de satın.
Hocam hangi kasalar ileride değerlenir
Mesela bende 10tl var ne alayım (ileride satsam kar edebileceğim)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ikisi de var dostum, çok kararsız kaldım şimdi :D o riski alıp bin liralar kazanmak da var ama çok düşük bi ihtimal biliyoruım
Yayıncıların düşürdüklerine bakma bence.

Hocam hangi kasalar ileride değerlenir
Mesela bende 10tl var ne alayım (ileride satsam kar edebileceğim)
Operasyondan görev yapıp yıldızlar ile alınan kasalardan alın.
Onlar operasyon bitince değerlenecekmiş.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,418
Üyeler
192,712
Son üye
Emresnckttn
Geri