RTX 3080 Mining İçin Yardım Eder misiniz?

https://www.techpowerup.com/download/techpowerup-gpu-z/ son sürüm diye ben bunu indirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tahmini kaç derecedir otomatikte fan hızım kendiliğinde 80 e çıktığı için 45 de tutuyorum acaba vram sıcaklığı arttığı içinmi kendisi arttırıyor hızını ?
3080 veya 3090 değilse kartın VRAM'lerde sıcaklık sensörü bile yok. VRAM sıcaklığı arttığı için fan hızını arttırıyor olamaz

Hiç ayar yapmadan imzamdaki ekran kartıyla 35-36 mh/s kazım yapıyorum . Sıcaklık ise sabit 63-64 derece . Sizce zararı olur mu?
(Normalde yapmayacağım ama monitörüm olmadığı için 1 hafta boyunca günde 7-8 saat kazım yapacağım)

Hiç ayar yapmadan imzamdaki ekran kartıyla 35-36 mh/s kazım yapıyorum . Sıcaklık ise sabit 63-64 derece . Sizce zararı olur mu?
(Normalde yapmayacağım ama monitörüm olmadığı için 1 hafta boyunca günde 7-8 saat kazım yapacağım)
2080 Super için 35-36 çok kötü

Sana dememiştim zaten

Overclock falan yapmadım yinede kötü mü yoksa normal mi?
Bundan önceki Asus dual 2070s ekran kartımla da 35 mh/s ile kazıyordum ortalama
Overclock yapmadan ETH mi kazılır .d

3080 veya 3090 değilse kartın VRAM'lerde sıcaklık sensörü bile yok. VRAM sıcaklığı arttığı için fan hızını arttırıyor olamaz
Power limiti 60 yapınca mh çok düşüyor 80 yapsam ne sıkıntı olur?

Sadece monitör alana kadar 1 hafta falan mining yapacağım gelen parayı da steame yükleyeceğim yani uzun süreli amacım yok :D
Zararı olur mu diye sormuştum ne diyorsunuz bu konuda?
Overclock yapmadan yapmayın. Çok fazla güç çeker ve daha çok ısınır. Ama 1 haftadan bir şey olmaz tabi

yükledim gpu z yi vram sıcaklığı hangisi oluyor
ss at

Overclock yapmadan yapmayın. Çok fazla güç çeker ve daha çok ısınır. Ama 1 haftadan bir şey olmaz tabi

ss at
dq.PNG
qd.PNG

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,695
Üyeler
188,978
Son üye