Skynel
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 9,254
Ki PSU arızalı satmak daha zor olur.tamamdır
yozgatta 2.el çok zorancak ankaradaki kuzenimden rica edip ona yollayablirim sanırım
Ki PSU arızalı satmak daha zor olur.tamamdır
yozgatta 2.el çok zorancak ankaradaki kuzenimden rica edip ona yollayablirim sanırım
550w yeterli olur mu ve psuyu satabilecek ortam bulursam kasayla birlikte satıp daha iyi bi kasa psu almamı önerirmisin mesela psulu corsair kasa alsam daha iyi olmaz mıXpg Pylon 550w 450TL'ye kadar düşüyor onu önerebilirim.
kasa ile birlikte satsam daha iyi olur benceKi PSU arızalı satmak daha zor olur.
psu yu satmayın psu yu alan kişi de aynı sıkıntıyı çekebilir belki patlar :=550w yeterli olur mu ve psuyu satabilecek ortam bulursam kasayla birlikte satıp daha iyi bi kasa psu almamı önerirmisin mesela psulu corsair kasa alsam daha iyi olmaz mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kasa ile birlikte satsam daha iyi olur bence
öyle bende alıyordum psu degıstım sıkıntı yok cok sukurLAN ilk defa wattman hatası aldım pc kafayı yedi resetledim tekrardan GARİP bişimiş
Siz bilirsiniz hocam elinizde para yoksa diye söyledim kasa almakta zarar ettirir.550w yeterli olur mu ve psuyu satabilecek ortam bulursam kasayla birlikte satıp daha iyi bi kasa psu almamı önerirmisin mesela psulu corsair kasa alsam daha iyi olmaz mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kasa ile birlikte satsam daha iyi olur bence
İyi bir 550w yeterli olacaktırTamamdır çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için son bir sorum 550w bu sisteme yeterli olur mu