İNTEL Core2 Quad Q9400 Alınır mı?

Tam bilemem ama daha düşük olabilir hd 6570 > GT 420 çünkü. Ama DDR 3 ve 2 gb fazla raminiz var bir kaç fps belki artar oradan. Bence oynatır.
bendeki ekran kartıda gt420 den iyiymiş şaşırdım

Tam bilemem ama daha düşük olabilir hd 6570 > GT 420 çünkü. Ama DDR 3 ve 2 gb fazla raminiz var bir kaç fps belki artar oradan. Bence oynatır.
İnşallah hocam.

Hocam bende gt 420 2gb + 4+2 6gb 1333mhz ram var acaba ne kadar alırım fps ??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet hocam konu sahibi benim :D
Kaç FPS alırsın bilmem ama düşük ayarlarda kasmadan oynayacağına eminim.

bendeki ekran kartıda gt420 den iyiymiş şaşırdım
Ben 750 Tİ'a yakın performanslı olan 745 Ti alıcaktım letgo üzerinden.Babam pek yanaşmak istemedi tanıdık bilgisayarcıdan ayarlarız dedi,tanıdık bilgisayarcıda gt 420 koymuş itiraz ettim ama babam biraz yapılı çokta zorlamadım yani :D

Kaç FPS alırsın bilmem ama düşük ayarlarda kasmadan oynayacağına eminim.
Şuan düşük ayarlarda 30-40 fps alıyorum ama aşırı fazla drop var drop falan gitse mis gibi oynarım,gider değil mi drop falan ?

Ben 750 Tİ'a yakın performanslı olan 745 Ti alıcaktım letgo üzerinden.Babam pek yanaşmak istemedi tanıdık bilgisayarcıdan ayarlarız dedi,tanıdık bilgisayarcıda gt 420 koymuş itiraz ettim ama babam biraz yapılı çokta zorlamadım yani :D

Şuan düşük ayarlarda 30-40 fps alıyorum ama aşırı fazla drop var drop falan gitse mis gibi oynarım,gider değil mi drop falan ?
Drop gidecektir. 60 FPS'e dayanacak bence.

Hocam e6500 ile işlemci kullanımı hep %100 oluyordu hiç düşmeden eh haliyle drop kaçınılmaz tabii. Yeni işlemcimle %100 olmuyor 0 drop.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,334
Üyeler
186,466
Son üye
draxyonline
Geri