DiRT 4 ve DiRT Rally 2.0 indirime girmiş, hangisi daha iyi ve alınır?

MeynnZenith

80+ Silver
Katılım
9 Aralık 2020
Mesajlar
4,359
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Arkadaşlar KLAVYE VE MOUSE ile oynayabileceğim yarış oyunu istiyordum ve 11,24tl bütçem var. Sizce 8tl'ye DiRT 4 alınır mı? Grafikleri, oynanışı ve en önemlisi klavye ile oynanabilirliği iyi mi? Cevaplarsanız sevinirim. Ya da 10tl ile DiRT Rally 2.0 mı almalıyım? Hangisi daha iyi?
 
Klavye ile biraz zor haberin olsun :D
 
Arkadaşlar KLAVYE VE MOUSE ile oynayabileceğim yarış oyunu istiyordum ve 11,24tl bütçem var. Sizce 8tl'ye DiRT 4 alınır mı? Grafikleri, oynanışı ve en önemlisi klavye ile oynanabilirliği iyi mi? Cevaplarsanız sevinirim.
Ben de önceki indirimde dirt rally 2.0 ve dirt 4 arasında kalmıştım.Klavye ile daha rahat oynandığı söylendiği için dirt 4 aldım ve 30 saate yakın oynadım.Detaylı zorluk ayarları sayesinde klavye ile çok rahat bir şekilde oynanıyor ve zevkli oluyor.Grafikleri ise en yüksekte oynadım ve gayet güzel gözüküyor.
 
Geri
Top