Emir3162
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 759
sırf ravencoin kazmak için 4gb rig toplayan insanlar var halaravencoin kazandırmıyor ayrıca insanlar onu tercih etmezse yükselmez ki
sırf ravencoin kazmak için 4gb rig toplayan insanlar var halaravencoin kazandırmıyor ayrıca insanlar onu tercih etmezse yükselmez ki
6TL az para mı günlükDostum RAVENCOIN' e geçersin. 3-4 lira az kazanıyosun ama mining' e devam edersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nası kazandırmıyor 5500XT ile günde 2,1 dolar çıkarıyorum. 14-19 TL arası. Eth max 25 TL çıkıyor.
aynen öyle ben 8 tane felan 4gb kart ile raven kazan çok gördümsırf ravencoin kazmak için 4gb rig toplayan insanlar var hala
0' dan iyidir. 4gb kartla bile kazılıyor Ravencoin.6TL az para mı günlük
Umarım 1 Nisan şakasıdır.1 nisanda biyle bisey olucak diyor acaba haberin gercek olma ihtimali nedir ve gerceklesirse gerçekten eth düşermi![]()
Ethereum madenciliği 1 Nisan'ı bekliyor! Şaka değil gerçekten kıyamet kopacak!
Ethereum madenciliği için kritik gün yaklaşıyor. 1 Nisan'da madenciler kazan kaldıracaklar. Peki sonuç ne olacak? Merakla bekliyoruz.www.teknolojioku.com
aynen kardeşim madencilik bitiyor kartları 2000 den toplarsın letgodan artık6TL az para mı günlük
Çok iyi bir haber. En azından benim için.Umarım 1 Nisan şakasıdır.
Yoksa durum vahim..
Kazanlar için tabii iyi olur.Çok iyi bir haber. En azından benim için.
aynen öyle o pc o kart orda boş boş durup yatacağına bu şekilde değerlendiriyoruz işte değil mi hocam0' dan iyidir. 4gb kartla bile kazılıyor Ravencoin.
Dostum mining in bitmesini neden istiyor insanlar ellerinde kartlar kalsın sonra bize ucuza satsın diye ama durum bu sefer öyle değil. Ethereum biter raven kazar her türlü ucuza satmaktan iyidir.6TL az para mı günlük
Bende yeni kurdum 1 ay oldu insallah batmayizvalla bi mininge başladık hemen bitirmeseler bari sistemi yeni kurdum
inşallah hocam benimde bir ay olucak olmasına çok az kaldıBende yeni kurdum 1 ay oldu insallah batmayiz![]()