Reis ram zaten 16 gb başka hangi sitelerden bakabilirim ?rami 16 yapabilirsin ayrıca güzel ama başka seçeneklerede bak dahada iyisi var bence hatırlıyor gibiyim bafır'ın pcilerine bak ama buda güzel ama biraz daha bak
x2 görmedim pardon hemen bakıyorumReis ram zaten 16 gb başka hangi sitelerden bakabilirim ?
Bekliyorumx2 görmedim pardon hemen bakıyorum
oyun oynuyormusunuz oyun için mi alacaksanız edit içinmi edit için ise o bütçeye önereceğim sistem çok daha iyi
bu arada bütçe en son ne kadarBekliyorum![]()
Benim bütçem var 6 7 k fakat apu için 4 den fazla verirsem canım acır ayrıca oyun oynayacağım edit falan düşünmüyorumoyun oynuyormusunuz oyun için mi alacaksanız edit içinmi edit için ise o bütçeye önereceğim sistem çok daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu arada bütçe en son ne kadar
oyun oynayacaksanız bütçe biraz artırır iseniz güzel olurBenim bütçem var 6 7 k fakat apu için 4 den fazla verirsem canım acır ayrıca oyun oynayacağım edit falan düşünmüyorum
7 de olabilir ama ekran kartı ile6 k max mı
tamam 6 7 k ya bakıyorum7 de olabilir ama ekran kartı ile
Reis ben 7 k verebilirim fakat ailem şuan biraz sıkıntıda o yüzden apu almak istiyorum birde ekran kartı fiyatları malumtamam 6 7 k ya bakıyorum
https://www.gamegaraj.com/urun/melody-5t-k/ oww cidden aşırı iyi bir sistem hem indirimde 9400f için gayet güzel rami 16 yaparsanız birde monitor alırsınız 6.5 7 k yı geçmeden fıstık gibi olur bence
Sistem güzel fakat fiyatı pahalı.6-7 bin bütçeniz varsa gerçekten (yukarıda yazmışsınız) ben olsam 2.elden rx 570 4gb veya gtx 980 takarım.Ama 980 eski kalır sanki biraz.
Hocam sistem parasına göre çöpp rezalet tam anlamıylatamam 6 7 k ya bakıyorum
https://www.gamegaraj.com/urun/melody-5t-k/ oww cidden aşırı iyi bir sistem hem indirimde 9400f için gayet güzel rami 16 yaparsanız birde monitor alırsınız 6.5 7 k yı geçmeden fıstık gibi olur bence
tamamdır bir dakikaReis ben 7 k verebilirim fakat ailem şuan biraz sıkıntıda o yüzden apu almak istiyorum birde ekran kartı fiyatları malum
Tüm arkadaşlarımın pc si var bende pek oyun oynamıyorum zaten cs valorant conquerors blade gibi oyunlar oynayacağım