Yiğit Emre
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 477
stress testi olarak atsın 25 dakika kadar dursun burdan tam belli olmazLetgodan bir 2060 buldum msi ventus modeli almayı düşünüyorum test sonucu normal mi?
normal hocamLetgodan bir 2060 buldum msi ventus modeli almayı düşünüyorum test sonucu normal mi?
hocam bu test zaten 1dk 46sn de felan kendi otomatik bitiyorbi sorun gözükmüyor sıcaklık ve puan gayet güzel lakin testi ne kadar yapmış belkide 2 dk yaptı bitirdi bilemeyiz
Alınır mınormal hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu test zaten 1dk 46sn de felan kendi otomatik bitiyor
puanlı test bu birde bunun sürekli saatlerce çalışan şekli var onu istediğin zaman kendin bitiriyorsun
alınır hocamAlınır mı
Ventus 2xalınır hocam
MsiVentus 2x
aslında msi ventuslar soğutma konusunda iyi değil ama kaça buldunuz fiyatı iyiyse alınır tabi ki deVentus 2x
Msi
4200 dedi de 4000 e okey dediaslında msi ventuslar soğutma konusunda iyi değil ama kaça buldunuz fiyatı iyiyse alınır tabi ki de
Bi tık pahali gibi qma stok yok4200 dedi de 4000 e okey dedi
güzel güzel o fiyata ise açırma4200 dedi de 4000 e okey dedi
Bi tık pahali gibi qma stok yok
ne fiyat gayet iyi dikkat et dolandırıcı olmasın , yada mining li olabilir4200 dedi de 4000 e okey dedi
Adamin kredi odemesi gelmis bu gün satmasi lazımmış buyuk ihtimalle ondanne fiyat gayet iyi dikkat et dolandırıcı olmasın , yada mining li olabilir
iyi bari askere gitmiyormuşAdamin kredi odemesi gelmis bu gün satmasi lazımmış buyuk ihtimalle ondan