Mertmax
80+ Silver
- Katılım
- 11 Ocak 2021
- Mesajlar
- 3,723
- Reaksiyon skoru
- 8,106
Hemen açmaya gidiyorum misaki abBoyum, penisim uzar mı?"
Hemen açmaya gidiyorum misaki abBoyum, penisim uzar mı?"
İnşallah düşündüğüm şey olmaz.İki tarafta da doğru düzgün konu yok şu sıralar. Ondan bu kısmı pas geçiyorum. Ama burada "Boyum, penisim uzar mı?" tarzı konu açılmıyor hiç. Ondan memnunum.
Teknik destek olarak mı?Çözüm sistemi olarak maalesef çok çok daha iyi orası. Buradaki çözüm sistemi geliştirilmeli bana kalırsa.
Herhalde 2-3 haftaya gelecek. Elimdeki SU630'u birine kilitlesem mi?İkinci el forumu da var orada. Burada hala gelmesini bekliyoruz.
2-3 Transfer yapalım. Görüşmelere hazırlan.Teknik Destek:
Bu konuda Technopat tabii ki daha iyi. Ancak buranın da teknik desteği günden güne iyileşiyor. Ayrıca OC desteği de oraya göre çok daha iyi. (Orada OC konularına verilen cevap, yakarsın falan.)
O zamanlar yoktun. Tam bir kaos vardı forumda. Gelmese daha iyi.Bunun dışında aktiflik bir tık düştü. bunu geri canlandırmak için eskisi gibi etkinliklerin yapılması hoş olur.
Treyarch ab yan hesab mı actın abMerhaba Misaki,
İyi günler.
Stok soğutucu ile 3100'e OC yapma demişlerdi bana.(Orada OC konularına verilen cevap, yakarsın falan.)
Burada çok fazla reaksiyon kasan, Boost atan vs. var. Bunlar çok boş işler. Bir çözüm bulunması lazım. Sistem amacı dışına çıkıyor.
Buraya da konu ve üyelik onayı sistemi gelmeli. Troll hesap açanlar ve troll konu açanlar engellenmeli.
Katılıyorum.Bunun dışında aktiflik bir tık düştü. bunu geri canlandırmak için eskisi gibi etkinliklerin yapılması hoş olur.
Merhaba Misaki,Treyarch ab yan hesab mı actın ab
Türkçeye önem veriyoruz. Zoruna mı gitti?technopatta hesap açtım bir konu açtım. koymadım diye 1 saat uyarı yedim adamlara cevap veremedim bir daha da giremedim
reis gömdünmü kayırdın mı belli değil.
Şu cümlelerin tezatlığı güldürdü beni.Türkçeye önem veriyoruz. Zoruna mı gitti?