2070 Super ile mining

Reaksiyon skoru
1,030
Bu işlerden hiç anlamıyorum. Hangi programı yüklemeliyim, nasıl bir OC/UV yapmalıyım hiçbir fikrim yok. Kartı satmak yerine parasını çıkarmak istiyorum. Aylık ne kadar kazanabilirim? Bu paranın ne kadarı elektriğe gider? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu işlerden hiç anlamıyorum. Hangi programı yüklemeliyim, nasıl bir OC/UV yapmalıyım hiçbir fikrim yok. Kartı satmak yerine parasını çıkarmak istiyorum. Aylık ne kadar kazanabilirim? Bu paranın ne kadarı elektriğe gider? Yardımcı olursanız sevinirim.
37 MH falan alıyor o da 4 dolar falan getirir günde

OC deneyerek yapicaksiniz bir değer söyleyemem.

Düşündüğümden iyiymiş geliri. OC ve UV yaparak ne kadar daha artabilir?
İşi öğrenmeden yapmamanızı tavsiye ederim ayrıca uzun süre mining yapmak ekran kartlarını çok kötü yıpratır öğrenip öyle yapmanızı tavsiye ederim ve sağlam bir soğutma da gerek haliyle

İşi öğrenmeden yapmamanızı tavsiye ederim ayrıca uzun süre mining yapmak ekran kartlarını çok kötü yıpratır öğrenip öyle yapmanızı tavsiye ederim ve sağlam bir soğutma da gerek haliyle
Kartımın soğutmasının iyi olduğunu düşünüyorum. Yıpratması pek önemli değil. Sonuçta bunun bir getirisi olacak.
43-44 kazabiliyor O.C ile
Bu değerler ile aylık elektrik dahil gelirim nasıl olur hocam?

Kartımın soğutmasının iyi olduğunu düşünüyorum. Yıpratması pek önemli değil. Sonuçta bunun bir getirisi olacak.

100 TL elektrik gideri olur tahminen 7/24 çalışıyorsanız şuandaki kurla 850 TL getiriyor ayda. Tabii zorluk ve kurlar değişiklik gösterebilir.

95-100w falan çekerse aylık 100-120TL falan gelir elektrik.
Geliriniz ise min 800TL olur tahminimce.

Ağır oyunları ultrada açıp yormakla, mining yapmak aynı. Hatta miningde üzerine undervolting dediğimiz işlemi yapıyoruz ekstradan.
Yani sandığın kadar büyük bir yıpranma yok.

OC ayarlarını düzgün yapman lazım ve soğutma iyi olduğu durumda bir şey olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,210
Üyeler
188,718
Son üye
dewilhors
Geri