tek yatırdıgım ve yatıracagım oyun diyebilirim knkm.Değerli görüşlerinizi merak ediyorum sizce valoranta para yatırmaya değer mi ?
Ciddi söylüyorum p2w oyun, asil, ejder vandal vs. otomatik vuruyoDeğerli görüşlerinizi merak ediyorum sizce valoranta para yatırmaya değer mi ?
Bence değmez sadece görünüş için para vermeye sonra satamazsın daDeğerli görüşlerinizi merak ediyorum sizce valoranta para yatırmaya değer mi ?
aslında söyle bişey var ben hep cs oynarken bıcagımın olmasını istemiştim valoranta bıçak almak daha kolay bi nebze hayalim gerçekleşicekBence değmez sadece görünüş için para vermeye sonra satamazsın da
fakirler yine kaybediyor haCiddi söylüyorum p2w oyun, asil, ejder vandal vs. otomatik vuruyo
Ama cs de alıp satabilirsin bunda alıp satamazsınaslında söyle bişey var ben hep cs oynarken bıcagımın olmasını istemiştim valoranta bıçak almak daha kolay bi nebze hayalim gerçekleşicek![]()
Doğruyu söylüyor sekmeme vb.Ciddi söylüyorum p2w oyun, asil, ejder vandal vs. otomatik vuruyo
yok ya hedefim alıp satma değil zaten bi nebze görünüşAma cs de alıp satabilirsin bunda alıp satamazsın
her hangi bi yerden kanıtı felan varmı oyunda öyle bi skinim olmadıgı için merak ettimDoğruyu söylüyor sekmeme vb.