Değerli görüşlerinizi merak ediyorum sizce valoranta para yatırmaya değer mi ?
CS:GO veyahut DOTA gibi oyunlara çekinmeden para yatırırım zira aktif bir Steam kullanıcısıym ve bu parayı aslında oyuna değil Steam'e yatırmış oluyorum. İstediğim zaman pazarda ya da Byngame gibi üçüncü parti sitelerde itemimi satıp paraya dönüştürebiliyorum, bu parayı çok küçük komisyonlarla kartıma geri çekebiliyorum ya da istediğim kişiyle takasta bulunabiliyorum. Üstelik itemin fiyatı aldığım fiyattan daha yüksek fiyata da çıkabiliyor genelde. 50 liraya aldığım Skini bir ay kullanıp 70 liraya satmak baya güzel oluyor. İtemleri almadan önce pazarı bolca araştırıp yatırım ve güzel görünüm paydasında buluşan itemlere yöneldiğim için, birkaç ay kullan sonra sat tekniğiyle Steam'de 100'lerce TL kara geçtim ama Valorant, LOL, Overwatch, Fortinte gibi oyunlara hayatta para yatırmam. Yatırsam da bir seferliğine mahsus gözüme kestirdiğim bir şeyi alırım çünkü burada item takas etmek veya satmak yok. O itemler sonsuza kadar seninle. İtemlerden sıkılınca direkt satamadığı için yerine hesap takaslamak gibi saçma yollara başvuruyorlar genelde bu oyunlara para yatıranlar.
Kısacası sana tavsiyem şu; Çok istediğini düşündüğün bir skinin üstüne hemen atlayıp para yatırma, birazcık bekle ve düşün. Genelde bu oyunlar bir anlık hevesler üzerinden parayı kırıyor. Sen öyle olma. Maddi durumun iyiyse hiç çekinmeden para yatırabilirsin elbette. Çünkü skinlerin psikolojik olarak daha iyi oynamana katkı sağladığını düşünüyorum