Neler Yeni

Valoranta para yatırılır mı ?

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Değerli görüşlerinizi merak ediyorum sizce valoranta para yatırmaya değer mi ?
paran varsa yatır boyle yanar donerlı ambıyansları yanı tabır edemedım ama desenlerı falan sevıyorsan al yanı neden olmasın

2mApoo

80+ Silver
p2w zula gibi oyunlara denir silah geliştime falan var +6 basıyosun parayı ver 1.ol
yoo. P2W nin ne oldugunu biliyorum. Zaten orda belirttiiğim gibi ''SOYUT P2W'' . Silah falan alınca SOMUT oluyo. Ama silah SKİNİ alınca özguvenin artar ve daha fazla adam vurursun. Bu da '' SOYUT P2W'' olur. Kapişş???

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
zevkler ve renkler tartışılmaz 18 yaşını geçmiş her birey kendinin ne yapacağına karar verir Kişisel görüşüm yatırılır ama ne için soluk skin için değil genellikle pass için

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer

İsmail_68

80+ Bronze
Bence gereksiz yani oyun almak varken görsel birşeye para dökmek.
Mesele csgodaki gibi skinleri geri paraya da çeviremiyorsun bildiğim kadarıyla.
Bence yatırılmaz ama senin zevkin senin kararı tabi.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Duruma bağlı, yatırılamaz diye bir şey yok.

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
Kendi Yaptığım:
Benim param olmadığı zaman asla skine para vermezdim ama asla onun yerine farklı oyunlar alırdım.
Skin almadım mı aldım ama oyunardan gelen eşyaları satıp aldım ortalama 50 tl falan oyunlardaki eşyaları satıp öyle dizdim.
Şuan param var ama hala versem mi vermesem mi diye düşünüyorum bi oyuna para yatırmak göz zevkini güzelleştirebilir ama bana göre en azından satış yapılamayan oyunlarda (valorant, fortnite) oyuna para yatırmak aşırı gereksiz bir şey.

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bence Valorant'a para yatırmaya değer. Çünkü skinler psikolojik olarak çok etkiliyor. Vuruş hissiyatını değiştiriyor, adam vurunca çıkan sesler, mermi izleri vs. (Hissiyat diyorum p2w'lik bir durum yok, sakin)

¥usuff

80+ Silver
bence gerek yok efdeha silahı fln sevmiyom ben duz silak en iyisi
ama hiç oynamadım

CS:GO veyahut DOTA gibi oyunlara çekinmeden para yatırırım zira aktif bir Steam kullanıcısıym ve bu parayı aslında oyuna değil Steam'e yatırmış oluyorum. İstediğim zaman pazarda ya da Byngame gibi üçüncü parti sitelerde itemimi satıp paraya dönüştürebiliyorum, bu parayı çok küçük komisyonlarla kartıma geri çekebiliyorum ya da istediğim kişiyle takasta bulunabiliyorum. Üstelik itemin fiyatı aldığım fiyattan daha yüksek fiyata da çıkabiliyor genelde. 50 liraya aldığım Skini bir ay kullanıp 70 liraya satmak baya güzel oluyor. İtemleri almadan önce pazarı bolca araştırıp yatırım ve güzel görünüm paydasında buluşan itemlere yöneldiğim için, birkaç ay kullan sonra sat tekniğiyle Steam'de 100'lerce TL kara geçtim ama Valorant, LOL, Overwatch, Fortinte gibi oyunlara hayatta para yatırmam. Yatırsam da bir seferliğine mahsus gözüme kestirdiğim bir şeyi alırım çünkü burada item takas etmek veya satmak yok. O itemler sonsuza kadar seninle. İtemlerden sıkılınca direkt satamadığı için yerine hesap takaslamak gibi saçma yollara başvuruyorlar genelde bu oyunlara para yatıranlar.

Kısacası sana tavsiyem şu; Çok istediğini düşündüğün bir skinin üstüne hemen atlayıp para yatırma, birazcık bekle ve düşün. Genelde bu oyunlar bir anlık hevesler üzerinden parayı kırıyor. Sen öyle olma. Maddi durumun iyiyse hiç çekinmeden para yatırabilirsin elbette. Çünkü skinlerin psikolojik olarak daha iyi oynamana katkı sağladığını düşünüyorum

Son düzenleme:

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
yoo. P2W nin ne oldugunu biliyorum. Zaten orda belirttiiğim gibi ''SOYUT P2W'' . Silah falan alınca SOMUT oluyo. Ama silah SKİNİ alınca özguvenin artar ve daha fazla adam vurursun. Bu da '' SOYUT P2W'' olur. Kapişş?
tamam ama özgüvenin artıyo yana sana ekstra katkısı yok ama zulada za yı veriyosun bilmem aug 13 ak 47 m4a1 para vererek alıyorsun yani zulayı oynamak istersen para vermen lazım silahlar için ama valorant cs gibi direk b ye basıp alıyosun istedğin silahı skinsiz olsada alıyosun skin özgüven yapıyo ama sekememe daha fazla hasar artısı falan yok

Top Bottom