Hayır hissiyat olarak sadeceyok ya hedefim alıp satma değil zaten bi nebze görünüş
Mesaj otomatik birleştirildi:
her hangi bi yerden kanıtı felan varmı oyunda öyle bi skinim olmadıgı için merak ettim
Hayır hissiyat olarak sadeceyok ya hedefim alıp satma değil zaten bi nebze görünüş
Mesaj otomatik birleştirildi:
her hangi bi yerden kanıtı felan varmı oyunda öyle bi skinim olmadıgı için merak ettim
Yatırılabilir ama keske valorant steam de olaydı csgo daki topluluk pazarı gibi bir yeri olaydı alım satım daha rahat olurdu kolay kolay skin değiştirirdinDeğerli görüşlerinizi merak ediyorum sizce valoranta para yatırmaya değer mi ?
neden peki oynamadım daRDR2 gibi önemli bir oyunu oynamadıysan yatırılmaz bence.
RDR2 pahalı ve güzel bir oyun. Ona para biriktir. Sırf bir silah kaplamasına 110 lira vermek mi? Almiyim.neden peki oynamadım da
Değer bence.
troll mü yoksa...Doğruyu söylüyor sekmeme vb.
o senin düşüncen fakat biraz saçma geldi ikisi farklı tarz oyunlar üstelik pass 55 tlRDR2 pahalı ve güzel bir oyun. Ona para biriktir. Sırf bir silah kaplamasına 110 lira vermek mi? Almiyim.
Troll değiltroll mü yoksa...
nolur troll de ve beni mutlu et. PLSSS
İyi bir skin için min 100 tl istiyorlarDeğerli görüşlerinizi merak ediyorum sizce valoranta para yatırmaya değer mi ?