1 Ethereum eşittir 2.000,00 ABD Doları

Oluyorsa yap bana ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen öyle bunu anlatmaya çalışıyorum zaten kudurmuş gibi konu bekliyorlar laf atmak için

Aynen öyle bunu anlatmaya çalışıyorum zaten kudurmuş gibi konu bekliyorlar laf atmak için
ozaman boş yapma

Nazik olabilirsin dostum.
biraz sinirlendim pardon

Kes sesini bak işine

Hiç olur mu
tm ab ne kızıyosun

Nazik olabilirsin dostum.
arkadaşın düşüncesine göre ethereum kazan kişiler piyasayı ayarlıyor

Evet yatırım aynı dolar gibi.
Evet yatırım abartılı yatırım bu kadar abartmak saçmalık hadi ben gelmişim bu yaşıma asgari ücretle çalışan babası olan bir çocuk üzülmeyecek mi...

biraz sinirlendim pardon

tm ab ne kızıyosun

arkadaşın düşüncesine göre ethereum kazan kişiler piyasayı ayarlıyor
Piyasayı ayarlıyor demiyorum 'ether' piyasasını bozuyor normalde bin doların üstüne fırlayınca insanlar ekran kartlarını bitirdi piyasa uçtu benim suçum ne o kadar para biriktirmişim bi bilgisayar alamıyorum ne anlamı kaldı paranın

Evet yatırım abartılı yatırım bu kadar abartmak saçmalık hadi ben gelmişim bu yaşıma asgari ücretle çalışan babası olan bir çocuk üzülmeyecek mi...

Piyasayı ayarlıyor demiyorum 'ether' piyasasını bozuyor normalde bin doların üstüne fırlayınca insanlar ekran kartlarını bitirdi piyasa uçtu benim suçum ne o kadar para biriktirmişim bi bilgisayar alamıyorum ne anlamı kaldı paranın
Kaba dil uyarı sebebidir haberin olsun.

sende haklısın ama o adam yatırım yapıyor neden vicdansız diyorsun adam yatırım yapmak istemişti sadece

Bana söylemene gerek yok kullanana söyleyebilirsin

Dolar uçmasaydı en azından piyasa normal olurdu hem dolar hem mining iki taraftan da her şeyin fiyatı uçtu sadece bilgisayar değil dolar yüzünden yani
dolar zaten uçuk biz alıştık artık 6.5 normal geliyodu saçmalığa bak eth de uçunca ve çip sorunuda çıkınca fiyatlar çok arttı

Stok sorunu en büyük etken ama ethereum arttıkça stoklar sömürülüyor bu sefer daha sıkıntı adam kampanya sistem yapıyor yarı fiyatına geliyor sistem bot atıyor adamlar siteye tüm stokları bitiriyorlar
webtekno nun sistem vardı 8500 2060 i5 10400f bize uygun geldi fakat bundan 2 ay öncesine kadar 6200 tl idi ince hesapta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,807
Üyeler
187,574
Son üye
arduino adam
Geri