Neler Yeni

1 Ethereum eşittir 2.000,00 ABD Doları

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Boşsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lütfen raporlama (!)
Xd sen ne kadar dolusunda bana boşsun diyorsun, gelip burada aykırı olmak dışında yaptığın etkinlik yok mu

`Lonely

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Lnly
aslında bu konuda haklısın mining yapanlar yüzünden vatanda 3-4 aydır ekran kartımdan yok ve 1.200 lira zamlanmış ekran kartım bozulursa ve tamir edilemez ise kartsız kalırım
Aynen öyle dostum bunu anlatmaya çalışıyorum kimseyle derdim yok durduk yere kuduruyorlar gerçi onlar da haklı kudurmuşlar laf atmaya yer arıyorlar ilk başta agresif olmuş olabilirim ancak satıcıların fırsatçılığı stoksuzluk etherin fırlaması tlnin değer kaybı her şeyden bıktım bunlar gamsız olduğu için tek hayatları forumda millete laf atmak hava atmak hayatsızlığın bu kadarı ben de insanlara elimden geldiğince yardımcı oluyorum diğerlerine laf atarak değil

Xd sen ne kadar dolusunda bana boşsun diyorsun, gelip burada aykırı olmak dışında yaptığın etkinlik yok mu
Ahahaha

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Arkadaş ilgi çekmek istiyordu gerektiği kadar ilgi gösterdiğimize göre daha fazla takmayın arkadaşı. Anne babalarından ilgi göremeyince tabii sosyal mecralara gelip böyle haraketler yapabiliyolar.
BRUH!

Aynen öyle dostum bunu anlatmaya çalışıyorum kimseyle derdim yok durduk yere kuduruyorlar gerçi onlar da haklı kudurmuşlar laf atmaya yer arıyorlar ilk başta agresif olmuş olabilirim ancak satıcıların fırsatçılığı stoksuzluk etherin fırlaması tlnin değer kaybı her şeyden bıktım bunlar gamsız olduğu için tek hayatları forumda millete laf atmak hava atmak hayatsızlığın bu kadarı ben de insanlara elimden geldiğince yardımcı oluyorum diğerlerine laf atarak değil

Ahahaha
raporladığıma pişman ettin beni kusuruma bakma raporladığım için

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Ben eth kazarım paramı alırım. Birinin oyun oynaması benim için önemli değil çünkü o benim gelir kapım. Ben bir miktar yatırım yapıyorum ve karşılığını alıyorum bence bu durum gayet normal.

`Lonely

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Lnly
raporladığıma pişman ettin beni kusuruma bakma raporladığım için
Canın sağ olsun estağfurullah

Ben eth kazarım paramı alırım. Birinin oyun oynaması benim için önemli değil çünkü o benim gelir kapım. Ben bir miktar yatırım yapıyorum ve karşılığını alıyorum bence bu durum gayet normal.
Herkesin kendi tercihi ne diyeyim ama benim de elimde bir miktar para var ben de yapabilirim ama istemiyorum benlik iş değil

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen

Ahahaha
Sağ click yoksay👌

`Lonely

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Lnly
Arkadaş ilgi çekmek istiyordu gerektiği kadar ilgi gösterdiğimize göre daha fazla takmayın arkadaşı. Anne babalarından ilgi göremeyince tabii sosyal mecralara gelip böyle haraketler yapabiliyolar.
BRUH!
Aynen öyle ailemden ilgi göremedim lütfen beni eğit öğrenecek çok şeyim var sevgiye açım ilgiye açım lütfen yardım et (!)

Sağ click yoksay👌
:)

Mining yapanların vicdanı olduğunu düşünmüyorum bundan sonra :) çevremde olursa da acımam muhtemelen 2 bin Dolar ne demek
Bunu o anki sinirle dedim ancak hiç pişman değilim kimin ne olduğunu tanıdım :) teşekkürler çok değerli yanıtlarınız için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,594
Üyeler
167,522
Son üye
Yusuf4721
Top Bottom