1 Ethereum eşittir 2.000,00 ABD Doları

Bir gün madencilik yapanlardan birisi elime düşerse o zaman :) ayrıca komik yorum yapmaya çalışmıyorum çok boşsun
kaba ve agresif dilden sadece "bir" mesajını raporladım hepsini raporlarsam forum çöker

Ekler

• resim_2021-04-02_155617.png
    resim_2021-04-02_155617.png
    8.7 KB · Hit: 40
Herkes boş yapıyor. Mining çoğu kişinin ekmek teknesi sizin gibi 2 saat oyun oynayayım diye şey yapanların değil. Benim de ekran kartına ihtiyacım var ama o adamların ekmek teknesi bu iş.

Düşünmeden sadece kendini düşünerek konuşuyorsun.
Bruh
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkes boş yapıyor. Mining çoğu kişinin ekmek teknesi sizin gibi 2 saat oyun oynayayım diye şey yapanların değil. Benim de ekran kartına ihtiyacım var ama o adamların ekmek teknesi bu iş.
Benim kimseye zararım yok bir hikaye oyunu bir rekabetçi oyun oynadığımda

bende 2060'ımla başlamayı düşünüyordum durumumuz düzelir diye bu arkadaş istemiyor çko korktm
Aslında 1 tane ekran kartıyla yapanlarla derdim yok sürekli sürekli ekran kartlarını sömürüyor insanlar yoksa 1 - 2 ekran kartından bir şey olmuyor 50 - 100 tane alıp rig kuruyorlar

Sen öyle diyorsan yazık bana abim ne olur beni iyileştir

Bruh diyen biriyle neden tartışıyorum ben? Suç bende, haklısın.
Bruh

Aslında 1 tane ekran kartıyla yapanlarla derdim yok sürekli sürekli ekran kartlarını sömürüyor insanlar yoksa 1 - 2 ekran kartından bir şey olmuyor 50 - 100 tane alıp rig kuruyorlar
aslında bu konuda haklısın mining yapanlar yüzünden vatanda 3-4 aydır ekran kartımdan yok ve 1.200 lira zamlanmış ekran kartım bozulursa ve tamir edilemez ise kartsız kalırım

Sen öyle diyorsan yazık bana abim ne olur beni iyileştir

Bruh
Aynen bruh 🤣🤣🤣😂😂😂😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,353
Üyeler
187,498