Neler Yeni

1 Ethereum eşittir 2.000,00 ABD Doları

En İyi Cevap
3
Oluyorsa yap bana ne
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle bunu anlatmaya çalışıyorum zaten kudurmuş gibi konu bekliyorlar laf atmak için

Aynen öyle bunu anlatmaya çalışıyorum zaten kudurmuş gibi konu bekliyorlar laf atmak için
ozaman boş yapma

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,419
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
En İyi Cevap
3

`Lonely

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Lnly
Evet yatırım aynı dolar gibi.
Evet yatırım abartılı yatırım bu kadar abartmak saçmalık hadi ben gelmişim bu yaşıma asgari ücretle çalışan babası olan bir çocuk üzülmeyecek mi...

biraz sinirlendim pardon

tm ab ne kızıyosun

arkadaşın düşüncesine göre ethereum kazan kişiler piyasayı ayarlıyor
Piyasayı ayarlıyor demiyorum 'ether' piyasasını bozuyor normalde bin doların üstüne fırlayınca insanlar ekran kartlarını bitirdi piyasa uçtu benim suçum ne o kadar para biriktirmişim bi bilgisayar alamıyorum ne anlamı kaldı paranın

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Evet yatırım abartılı yatırım bu kadar abartmak saçmalık hadi ben gelmişim bu yaşıma asgari ücretle çalışan babası olan bir çocuk üzülmeyecek mi...

Piyasayı ayarlıyor demiyorum 'ether' piyasasını bozuyor normalde bin doların üstüne fırlayınca insanlar ekran kartlarını bitirdi piyasa uçtu benim suçum ne o kadar para biriktirmişim bi bilgisayar alamıyorum ne anlamı kaldı paranın
Kaba dil uyarı sebebidir haberin olsun.

En İyi Cevap
3

sende haklısın ama o adam yatırım yapıyor neden vicdansız diyorsun adam yatırım yapmak istemişti sadece

`Lonely

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Lnly
En İyi Cevap
3
Bana söylemene gerek yok kullanana söyleyebilirsin

Dolar uçmasaydı en azından piyasa normal olurdu hem dolar hem mining iki taraftan da her şeyin fiyatı uçtu sadece bilgisayar değil dolar yüzünden yani
dolar zaten uçuk biz alıştık artık 6.5 normal geliyodu saçmalığa bak eth de uçunca ve çip sorunuda çıkınca fiyatlar çok arttı

Stok sorunu en büyük etken ama ethereum arttıkça stoklar sömürülüyor bu sefer daha sıkıntı adam kampanya sistem yapıyor yarı fiyatına geliyor sistem bot atıyor adamlar siteye tüm stokları bitiriyorlar
webtekno nun sistem vardı 8500 2060 i5 10400f bize uygun geldi fakat bundan 2 ay öncesine kadar 6200 tl idi ince hesapta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,327
Üyeler
164,820
Son üye
Notsira
Top Bottom