Pubg Mobile Hassasiyetimi Nasıl Ayarlarım?

Reaksiyon skoru
13
Merhabalar, PC'den PUBG Mobile oynuyorum. PUBG Lite oyna diyenler için, hem Lite hem Mobile oynuyorum, zaten 29 Nisanda Lite kapatılacak.
Şöyle bir sıkıntım var hassasiyetimi nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum, bir türlü karar veremedim, youtube'dan baktığım zaman yukarı doğru sekiyorsa hassasiyeti yükselt yana doğru sekiyorsa azalt, yapıyorum olmuyor 3x takıyorum 0 olunca aynı vuruyorum full olunca aynı vuruyorum ben anlamadım bu işi.
Emülatörde bulunan DPİ kaç olması gerek, youtube'da baktığım zaman bir videoda işlemciye göre yapman gerekiyor diyor, başka bir videoda şu kadar yap diyor, emülatör ayarını 1080p'ye aldığım zaman dpi 320'e çıkıyor 720p yapınca 240 oluyor, şu anda 480 kullanıyorum kaç yapmam gerek.
Bana yardımcı olacak biri olursa çok sevinirim.

Şu adamı seviyorum ya :)

Eğlence parkına girip sana uygun ayarları yap başkasından ayar alma olmaz herkesin kendi aimi farklı olduğu için kendine en iyi olanı yap mouse dpı olarak 800-1000 aralığında bir şey olsun 1000 dpı üzerine çıkma

Eğlence parkına girip sana uygun ayarları yap başkasından ayar alma olmaz herkesin kendi aimi farklı olduğu için kendine en iyi olanı yap mouse dpı olarak 800-1000 aralığında bir şey olsun 1000 dpı üzerine çıkma
Bende zaten orda denedim kendime bir şey yaptım şu anlık emülatör ayarları üzerinden DPI kaç olmalı, 720p kullanıyorum, mouse DPI kaç olduğunu bilmiyorum nasıl öğrenebilirim.
Şu adamı seviyorum ya :)
Bende bu youtuber'ı seviyorum, çok çocukca.
Hocam ben şimdi silahı elime aldığım zaman sekiyorsa ne yapmam gerek ne kadar yükseltmem gerek.
Tutamak olarak Dikey Tutamak mı Açılı Tutamaç mı, Dikey Tutamak dikey yönde sekmeyi engelliyor ama yatayda iyi değil Açılı Tutamaç Yatayı düzeltiyor ama Dikeyi kötüleştiriyor hangisini kullanmam gerek. Bu gibi sorularımı cevaplarsanız sevinirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mouse DPI 1000 nasıl düşürebilirim.

Bende zaten orda denedim kendime bir şey yaptım şu anlık emülatör ayarları üzerinden DPI kaç olmalı, 720p kullanıyorum, mouse DPI kaç olduğunu bilmiyorum nasıl öğrenebilirim.

Hocam ben şimdi silahı elime aldığım zaman sekiyorsa ne yapmam gerek ne kadar yükseltmem gerek.
Tutamak olarak Dikey Tutamak mı Açılı Tutamaç mı, Dikey Tutamak dikey yönde sekmeyi engelliyor ama yatayda iyi değil Açılı Tutamaç Yatayı düzeltiyor ama Dikeyi kötüleştiriyor hangisini kullanmam gerek. Bu gibi sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

Dikey tutamağı uzak da açılı tutamağı yakın mesafede kullanın
Mouse dpi bilmiyorum

Mouse yazılımından dpı düşürebilirsin

Mouse DPI uygulaması yok nasıl ayarlayabilirim, şu anda normal cihaz ayarlarında orta konumda, ayriyeten oyunu oynuyorsanız oyun içinde bulunan DPI ayarını kaç yapmam gerek.
Benimki de 1000dpi bence kalsın

M416 kullanırken:
Namlu ucu: Kompanstör
Tutamak: uzak mesafe için dikey yakın mesafe için açılı el tutamağı
Mouse DPI uygulaması yok nasıl ayarlayabilirim, şu anda normal cihaz ayarlarında orta konumda, ayriyeten oyunu oynuyorsanız oyun içinde bulunan DPI ayarını kaç yapmam gerek.
1000 dpı olarak kullan ideal zaten 1000 dpı kullan

Geri