Ezan remix!

DoğuamaBatı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,288
Youtubede bir cok kez denk geldim ve rapor ettim ama bir sey deismedi hayla duruyorlar bunu yapanda turk kisiler kanal isminden gordugum kadariyla neden polistir siber suclardir bu ise el atmiyor ??

İhbar etmen lazım.

Youtubede bir cok kez denk geldim ve rapor ettim ama bir sey deismedi hayla duruyorlar bunu yapanda turk kisiler kanal isminden gordugum kadariyla neden polistir siber suclardir bu ise el atmiyor ??
Boşver bi insanda ahlak yoksa hiç zorlama Ölünce görürler remixlerini

İstediğimiz dine inanırız saygı göstermek zorundasın diyen tiplerdir kesin. Yapan da paylaşan da.

Ama olay bizim inançlarımıza geldiğinde saygıdan eser olmaz tabi. Eğer kendilerine müslüman diyorlarsa da Allah ıslah etsin.

Günah ya.

Dünyada iki şeyi değiştirmek istersin ve değiştiremezsin birincisi adaletsizliktir ikincisi ise ahlaksızlıktır ne yaparsan yap olmuyor maalesef :(

Son düzenleme:
suna bakin yarin heosini topluyup siber suclara bildirecem konu dine saygisizlik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,769
Üyeler
189,151
Son üye
BUDZ
Geri