Win10 İSO indiremiyorum

darkblue7

80+
Reaksiyon skoru
1
Yeni bir bilgisayar aldım free dos olarak geldi. Windows 10 kurmak için eski bilgisayara indirip, flasha atacağım ama indirme yaparken bilgisayar sürekli %99’da kapanıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

En İyi Cevap
PC yi açıp kapayayım bir deniyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harddiski genişlettim bu çıktı. Flash belleğim en üstteki. Enter dedim pc yeniden başladı. Masaüstü ekranı geldi
Flash'ı doğru hazırlayamamışsınız demekki.

Adım adım, hiçbirini atlamadan lütfen yazdıklarımı uygulayın.

1. İstenilen işletim sisteminin .İSO doyasını indirin.
  2. Daemon tools programını indirin.
  3. Daemon tools programından Hızlı Bağlayı seçerek iso dosyasını seçerek bir sanal disk oluşturun.
  4. Bilgisayarım'a girerek, oluşturulan sanal diske sağ tık > Aç yolu izleyerek açın.
    • Burada .iso dosyasının setup dosyalarını boot dosyarını göreceksiniz. Hepsini kopyalayın.
  5. Kopyaladığınız tüm dosyalarını içi boş bir USB belleğe...
Bende boot menü aynen bu şekilde. Burada ne yapacağım ?
bilgisayarım UEFİ desteklemiyor bu arada
Harddisk'i genişletip orada USB belleğiniz var mı kontrol edin. Varsa seçip başlatabilirsiniz. Yoksa bildirin, size en basit yolu göstereceğim.

Gerçi mantıken olması lazım + yazıyor.

Harddisk'i genişletip orada USB belleğiniz var mı kontrol edin. Varsa seçip başlatabilirsiniz. Yoksa bildirin, size en basit yolu göstereceğim.

Harddiski genişlettim bu çıktı. Flash belleğim en üstteki. Enter dedim pc yeniden başladı. Masaüstü ekranı geldi

Ekler

• 20210406_025906.jpg
    20210406_025906.jpg
    1.9 MB · Hit: 30

3. Daemon tools programından Hızlı Bağlayı seçerek iso dosyasını seçerek bir sanal disk oluşturun.
  4. Bilgisayarım'a girerek, oluşturulan sanal diske sağ tık > Aç yolu izleyerek açın.
    • Burada .iso dosyasının setup dosyalarını boot dosyarını göreceksiniz. Hepsini kopyalayın.
  5. Kopyaladığınız tüm dosyalarını içi boş bir USB belleğe yapıştırın.
  6. Bilgisayarı tekrar başlatın ve Boot menüye girin.
  7. (Genelde Hard Disk içerisinde olur) USB belleğinizi bulup boot'u başlatın.
  8. Format işlemlerini sihirbazı adımlayarak tamamlayın.
Not: Bu yöntemde Rufus vb. programlara ihtiyaç duyulmuyor. Onlar yerine Daemon Tools programını yüklemelisiniz.

En İyi Cevap

5. Kopyaladığınız tüm dosyalarını içi boş bir USB belleğe yapıştırın.
  6. Bilgisayarı tekrar başlatın ve Boot menüye girin.
  7. (Genelde Hard Disk içerisinde olur) USB belleğinizi bulup boot'u başlatın.
  8. Format işlemlerini sihirbazı adımlayarak tamamlayın.
Not: Bu yöntemde Rufus vb. programlara ihtiyaç duyulmuyor. Onlar yerine Daemon Tools programını yüklemelisiniz.
Deneyeceğim. Çok teşekkür ederim

Geri