Flash'ı doğru hazırlayamamışsınız demekki.PC yi açıp kapayayım bir deniyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Harddiski genişlettim bu çıktı. Flash belleğim en üstteki. Enter dedim pc yeniden başladı. Masaüstü ekranı geldi
Harddisk'i genişletip orada USB belleğiniz var mı kontrol edin. Varsa seçip başlatabilirsiniz. Yoksa bildirin, size en basit yolu göstereceğim.Bende boot menü aynen bu şekilde. Burada ne yapacağım ?
bilgisayarım UEFİ desteklemiyor bu arada
PC yi açıp kapayayım bir deniyimHarddisk'i genişletip orada USB belleğiniz var mı kontrol edin. Varsa seçip başlatabilirsiniz. Yoksa bildirin, size en basit yolu göstereceğim.
Gerçi mantıken olması lazım + yazıyor.
Harddiski genişlettim bu çıktı. Flash belleğim en üstteki. Enter dedim pc yeniden başladı. Masaüstü ekranı geldiHarddisk'i genişletip orada USB belleğiniz var mı kontrol edin. Varsa seçip başlatabilirsiniz. Yoksa bildirin, size en basit yolu göstereceğim.
Gerçi mantıken olması lazım + yazıyor.
Flash'ı doğru hazırlayamamışsınız demekki.PC yi açıp kapayayım bir deniyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Harddiski genişlettim bu çıktı. Flash belleğim en üstteki. Enter dedim pc yeniden başladı. Masaüstü ekranı geldi
Deneyeceğim. Çok teşekkür ederimFlash'ı doğru hazırlayamamışsınız demekki.
Adım adım, hiçbirini atlamadan lütfen yazdıklarımı uygulayın.
Not: Bu yöntemde Rufus vb. programlara ihtiyaç duyulmuyor. Onlar yerine Daemon Tools programını yüklemelisiniz.
- İstenilen işletim sisteminin .İSO doyasını indirin.
- Daemon tools programını indirin.
- Daemon tools programından Hızlı Bağlayı seçerek iso dosyasını seçerek bir sanal disk oluşturun.
- Bilgisayarım'a girerek, oluşturulan sanal diske sağ tık > Aç yolu izleyerek açın.
- Burada .iso dosyasının setup dosyalarını boot dosyarını göreceksiniz. Hepsini kopyalayın.
- Kopyaladığınız tüm dosyalarını içi boş bir USB belleğe yapıştırın.
- Bilgisayarı tekrar başlatın ve Boot menüye girin.
- (Genelde Hard Disk içerisinde olur) USB belleğinizi bulup boot'u başlatın.
- Format işlemlerini sihirbazı adımlayarak tamamlayın.
Rica ederim. Bu yöntemle 2-3 saat önce bende format attımDeneyeceğim. Çok teşekkür ederim
Sosyal medyanız varmı? Sizinle hızlı iletişim içinRica ederim. Bu yöntemle 2-3 saat önce bende format attımYıllardır bu şekilde format atarım.
Sorun yaşarsanız, sorun ile ilgili bir ekran görüntüsü paylaşmayı unutmayın. Yardımcı olurum tekrar.
Forum üzerinden mesaj atabilirsiniz. Özel mesaj özelliğim açık. Ya da konudaki son mesajımı alıntılayabilirsiniz.Sosyal medyanız varmı? Sizinle hızlı iletişim için