CentriNEON
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda aldığım bir sistemi kazım olarak kullanıyorum şimdilik. Arada oyun vs de takılıyorum. Size bir sorum olacak. Şuan da bende MSI Gaming X 1660 Super kartı mevcut yaklaşık 3 gündür kazım yapıoyorum. ve daha henüz 0.00115 etherium a sahibim. tabii ki sürekli açmadım. Toplamda yaklaşık 30 saattir sürekli kazıdıgında bu sonucu elde ettim. G-Miner kullanıyorum. 2miners sitesine kazıyorum ki 0.05 olmadan çekemiyorum sanırım eth i binance hesabıma. Şimdi sizden ricam biraz bilgi almak olacak
Anlayan arkadaşlar yazabilirler mi acaba ? Mesela bazı sitelerde 0.02 den çekilebiliyormuş. Oralara mı yönelmeliyim yoksa 2miners da kalmalı mıyım ? Bu kartla kazım yapmaya değer mi ? (yeni aldım sistem gözbebeğim gibi) Kazdığımda karta ne kadar zarar veriyorum ? Bu arada kazarken alınan hız değeri 31.7 Mh.
Bu arada değerleri foto olarak da atabilirim şu şekilde
Hiçbir voltaj ayarı yapmadım. Voltaj ve BİOS ayarlarını riskli buldugum için girmek istemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada değerleri foto olarak da atabilirim şu şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiçbir voltaj ayarı yapmadım. Voltaj ve BİOS ayarlarını riskli buldugum için girmek istemedim.
Ekler
Son düzenleme: