Neler Yeni

1660 Super ETH kazım hakkında bilgi ?

ethermine kullanıyorum ben 0.01 olduğunda 14 günlük süreçte dolduysa kazdığın kadar eth hesabına yatırılıyor onun haricinde günlük alım yapmak istiyorsanız binance pool kullanabilirsiniz 2miners hakkında pek bir bilgiye sahip değilim maalesef ayrıca tek kartlada mining olur ama biraz zahmetli olur o kadar çalıştırıpda kartı ayda elinize 600-650tl geçtiğini düşününce devede pire gibi bir şey oluyor

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
tam tersine arttırdı. youtube da bir rus abiden gördm hakkaten de işe yaradı adam overclock yerine underclock yapıyor. Normalde overlock lu hali 27 mh kazarken underclock yaptıgımda (bu ekran kartı için konuşuyorum tabi) 31-32 mh ı görüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet core clock sabit kalır. Ben mi yanlış biliyorum.
Core clock sıfırda kalır orası doğru. Power limiti düşürerek zaten core clock kısılıyor otomatik olarak.
Memory clock ile mining yapılır, siz bunun hızını düşürünce daha düşük kazım değeri alırsınız. Ayrıca mining yaparken GPU kullanılmadığı için onun sıcaklığına değil, memory sıcaklığına bakmanız gerekir. GPU ile işiniz yok ki ısınsın.
Neyse anlamamakta ısrar ediyorsan bence bize sormaman daha mantıklı, bildiğin gibi yap.

Lolcü Buse

80+ Bronze

Lolcü Buse

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,776
Üyeler
163,553
Son üye