Beraber film izleme uygulaması

Razorlance

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
277
aranızda bileniniz var mı acaba ? kast kullanıyordum ama artık premium olmuş oda :(

netflix party gibi uygulamaları önericekseniz biliyorum hocam :D ancak daha çok kendi ekranımı paylaşmak istiyorum ben
Watch2gether üzerinden kendi ekranını paylaşabilirsin. Discord'dan da aynı şekilde.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Mesajın sonunda linkini verdiğim eklentiyi indiriyorsun
1617734445628.png

Kurduktan sonra İsim ve Oda ismi istiyor bizden

- Üst kısma istediğin bir nick,
- Alt kısma ise oda ismi yazacaksınız.
NOT : Odalar şifrelenemediğinden basit oda isimlerine başkaları da girebilir. Biraz farklı bir oda ismi yazmanız önerilir.
1617734586957.png

Nick ve oda ismini yazdıktan sonra "Bağlan Seçeneğine tıkla
1617734642919.png

Odaya diğer arkadaşın gelince, Videoyu açıp "Videoyu paylaş seçeneğine tıkla"
1617734671732.png

Videoyu paylaştığımı nerden anlarım dersen fotoğrafta gördüğün gibi gözüküyor son paylaşılan video
1617734730444.png

Sen videoyu paylaş dedikten sonra Odadaki diğer kişiye bir bildirim gidiyor. "Videoyu aç" tarzında bir yazı çıkıyor, ona tıkladığı zaman eş zamanlı olarak videoyu izleyebiliyorsunuz. Durdurup ilerletebiliyorsunuz hepsi senkronize bir şekilde çalışıyor.

NOT : Sadece Youtube değil, Korsan film/dizi izleme sitelerinde de çalışıyor. (NETFLIX, EXXEN gibi sitelerde iki kişinin de hesabı yoksa muhtemelen çalışmaz.) yani çoğu platformda eş zamanlı olarak dizi/film/video izleyebilirsiniz.;

Mesajın sonunda linkini verdiğim eklentiyi indiriyorsun
Alıntıyı görüntüle

Kurduktan sonra İsim ve Oda ismi istiyor bizden

- Üst kısma istediğin bir nick,
- Alt kısma ise oda ismi yazacaksınız.
NOT : Odalar şifrelenemediğinden basit oda isimlerine başkaları da girebilir. Biraz farklı bir oda ismi yazmanız önerilir.
Alıntıyı görüntüle

Nick ve oda ismini yazdıktan sonra "Bağlan Seçeneğine tıkla
Alıntıyı görüntüle

Odaya diğer arkadaşın gelince, Videoyu açıp "Videoyu paylaş seçeneğine tıkla"
Alıntıyı görüntüle

Videoyu paylaştığımı nerden anlarım dersen fotoğrafta gördüğün gibi gözüküyor son paylaşılan video
Alıntıyı görüntüle

Sen videoyu paylaş dedikten sonra Odadaki diğer kişiye bir bildirim gidiyor. "Videoyu aç" tarzında bir yazı çıkıyor, ona tıkladığı zaman eş zamanlı olarak videoyu izleyebiliyorsunuz. Durdurup ilerletebiliyorsunuz hepsi senkronize bir şekilde çalışıyor.

NOT : Sadece Youtube değil, Korsan film/dizi izleme sitelerinde de çalışıyor. (NETFLIX, EXXEN gibi sitelerde iki kişinin de hesabı yoksa muhtemelen çalışmaz.) yani çoğu platformda eş zamanlı olarak dizi/film/video izleyebilirsiniz.;

hocam bu kadar yazmışsın ama sormadan edemicem :D mesela kastta vlc üzerinden paylaşım yapıyordum bir yandan da sohbet edebiliyorduk ki karşı taraf mobilden giriyor :') yani bu şekilde olur mu yine

hocam bu kadar yazmışsın ama sormadan edemicem :D mesela kastta vlc üzerinden paylaşım yapıyordum bir yandan da sohbet edebiliyorduk ki karşı taraf mobilden giriyor :') yani bu şekilde olur mu yine
Bu eklenti Google üzerinden bir videoyu paylaşmaya yarıyor.

Dediğin şey için en basidinden Zoom uygulamasını kullanabilirsin.

Bu eklenti Google üzerinden bir videoyu paylaşmaya yarıyor.

Dediğin şey için en basidinden Zoom uygulamasını kullanabilirsin.
anladım hocam zoom da bir kere denedim ama görüntü sanki o kadar iyi değil gibiydi tekrar deneyeyim en iyisi

discordda yapılıyor diye biliyorum kendi ekranını paylaşıp izleyebilirsiniz

çok güzel bir fikir aslında böyle bir uygulama yazıp ürünü güzel bir şekilde pazarlanırsa para kazanılır baya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,552
Üyeler
183,853
Son üye
akrml
Geri