Hangi steelseries mouse pad almaliyim ?

Fps oyunu oynuyorum hangisi daha iyi ?

• Steelseries qck

Oylar: 3 21.4%
  • Steelseries qck heavy

• Steelseries qck hard

Oylar: 5 35.7%
  • Steelseries qck edge

• Oy kullanan toplam üye
    14

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
803
Bütçe
200
Heavy almak istiyorum ama bir sikinti yaratirmi kalin oldugundan kenari kolumu agritirmi mouse hareket ettirirken filan mouse padin kenari ? Ve diger mouse padlerle ayni kayganliga mi sahip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mousem razer viper mini alicam

Bence mousepadlere çok takma ben 25 liralık kullanıyorum 70x30 memnunum kayganlık daha çok mousenin görevi mousepad boyundan başka bi önemi yok

Bence 200 vermeye değmez ama sen bilirsin

400 tl lik mouseye 250tl lik mouse pad mi alıcaksın
razer mouse padler var onlara bak

Bence mousepadlere çok takma ben 25 liralık kullanıyorum 70x30 memnunum kayganlık daha çok mousenin görevi mousepad boyundan başka bi önemi yok

Bence 200 vermeye değmez ama sen bilirsin
fps oyuncusuysan 1-mouse 2-mousepad 3-kulaklık 4-klavye şeklinde gider önem sırası

fps oyuncusuysan 1-mouse 2-mousepad 3-kulaklık 4-klavye şeklinde gider önem sırası
yani bence çalışan bir mouse 30 fps drop atmayan pc kulaklığa mousepade gerek yok wasd tuşu çalışan bir klavye benim için yeterli yani bu kadarda kasmaya gerek yok bence

Mouse razer viper mini alicam mouse pad kararsizim suan klavye hyperx alloy core rgb aldim kulaklik hs50 pro aldim oda bugun gelicek mouse pad dusunuyorum

Fps oyuncusuyum evet o yuzden mouse padde kararsizim

Steelseries qck+ howl edition kullanıyorum. Çok memnunum. Normal 40 50 tl lik mouse pad den geçtim. Gerçekten arada fark var.

QcK Hard.

Steelseries qck+ howl edition kullanıyorum. Çok memnunum. Normal 40 50 TL lik mouse pad den geçtim. Gerçekten arada fark var.
Heavy dusunuyorum kalin oldugundan bilek icin guzel oluyor bilek agrisi olmuyor deniyor o yuzden ama diger steelseriese gore diger modellere kayganligi nasil acaba ayni midir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,538
Üyeler
174,389
Son üye
sansarsalvokafiyesi
Geri