Hangi steelseries mouse pad almaliyim ?

Fps oyunu oynuyorum hangisi daha iyi ?

• Steelseries qck

Oylar: 3 21.4%
  • Steelseries qck heavy

• Steelseries qck hard

Oylar: 5 35.7%
  • Steelseries qck edge

• Oy kullanan toplam üye
    14
Fiyatına göre asla alınmaz ömrğ çok kısa coatingi olduğu için yıkanmaz hissayatı gider attığım tabloda hepsi yazıyor okusanıza arkadaş.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bilgisayardayım belki ondandır.
Zaten yikamak yerine islak mendille silmek daha iyimis

Fiyatına göre asla alınmaz ömrğ çok kısa coatingi olduğu için yıkanmaz hissayatı gider attığım tabloda hepsi yazıyor okusanıza arkadaş.

Ben bilgisayardayım belki ondandır.
Olabilir trye gelmedigi surece alinmaz ya yurt disi ugrasilmaz ama bakicam yinede trye gelirse alinabilir

Kim diyor? O kumaşın içine giren kir elinden gelen yağ teri nasıl temizleyeceksin sadece yüzeyini silerek?
Makinaya atmak yerine sungerle az kopukle yani islak bezle derken

Olabilir trye gelmedigi surece alinmaz ya yurt disi ugrasilmaz ama bakicam yinede trye gelirse alinabilir
Trye gelirse de alınmaz türkiye de alınabilecek şuan en iyisi mousepad hala qck. Yurt dışından alma imkanın yoksa yapacak bir şey yok.

Makinaya atmak yerine sungerle az kopukle yani islak bezle derken
Zaten makineye atılmaz ılık bir suyla deterjanla bulaşık süngerinin yumuşak yeriyle temizleyeceksin kurumaya bırakıcansın.

burada anlatılıyor

Trye gelirse de alınmaz türkiye de alınabilecek şuan en iyisi mousepad hala qck. Yurt dışından alma imkanın yoksa yapacak bir şey yok.

Zaten makineye atılmaz ılık bir suyla deterjanla bulaşık süngerinin yumuşak yeriyle temizleyeceksin kurumaya bırakıcansın.

burada anlatılıyor
Aynen yurt disida alma imkanim yok o yuzden trde en iyisi steelseries onunda modelleri var hangisi iyi tam bilmiyorum fps oynuyorum heavy almayi dusunuyorum kalin olunca bilek agrisi yapmiyor dediler ama kalin oluncada kolu rahatsiz eder mi bide diger modellere gore kayganligi farklimi o kafama takiliyor

Aynen yurt disida alma imkanim yok o yuzden trde en iyisi steelseries onunda modelleri var hangisi iyi tam bilmiyorum fps oynuyorum heavy almayi dusunuyorum kalin olunca bilek agrisi yapmiyor dediler ama kalin oluncada kolu rahatsiz eder mi bide diger modellere gore kayganligi farklimi o kafama takiliyor
Zaten ya qck+ ya da heavy alacaksın heavy biraz daha control pad ve kalın olduğu için yumuşak ben olsam şuan qck+ kullanıyorum heavy alırım.

Zaten ya qck+ ya da heavy alacaksın heavy biraz daha control pad ve kalın olduğu için yumuşak ben olsam şuan qck+ kullanıyorum heavy alırım.
Control olanlar daha mi kaygan oluyor

Razer viper mini alicam onla kullanicam bende dusuk sens ve dpi kullaniyorum ondan

Dusuk dedigim 1000 sens ve 0.7 sens valoda

Hayır adı üstünde control demek stopping powerı yüksek yerle sürtünmesi biraz daha fazla anlamına gelir. Hız olunca daha kolay kayar.
Hm surtunme hizli olan daha mantikli gibi kayganligi ama bilemedim tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,768
Üyeler
174,780
Son üye
playstation 1
Geri