Niye?Aliexpress'den vergi dahil 180₺'ye aldım.
Türkiye'den almam.
Niye?Aliexpress'den vergi dahil 180₺'ye aldım.
Türkiye'den almam.
Sen neden viper mini sectin acaba ?Kullanıyorum. Sorun olursa sorabilirsin.
İnceleme - Aliexpress'ten aldığım Razer Viper Mini İncelemesi! | Sayfa 7 | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)
Ne demek niye?Niye?
Elime uygundu. @crazyreign 'den de sensörünün iyi olduğunu öğrendim.Sen neden viper mini sectin acaba ?
İkisinin de tepkime süresi Viper Mini ile aynı.Hyperx Pulsefire Raid, hp omen reactor
Değil, viper mini 300 ıps civarı, pulsefire raid 450 ıps ve 50g ivme değerine sahip sensörleri farklıİkisinin de tepkime süresi Viper Mini ile aynı.
Hyperx Pulsefire Raid, hp omen reactor
Banada kucuk dediler filan elim 18 cm bide aklimda v2 mini vardi v2 denedim palm tutusta parmak ucu disarda kaliyordu az birsey ama viperda kalmadi aralarinda cok az fark var ama kalmadi o yuzden tercih ediyorum bide sensoru ve tus omru filan guzel geldiNe demek niye?
400₺'ye gidip de Türkiye'den almam.
Elime uygundu. @crazyreign 'den de sensörünün iyi olduğunu öğrendim.
Fiyatı da uyguna geldi, aldım.
IPS ve G, tepkime süresi değil.Değil, viper mini 300 ıps civarı, pulsefire raid 450 ıps ve 50g ivme değerine sahip sensörleri farklı
18CM için gayet yeterli.Banada kucuk dediler filan elim 18 cm bide aklimda v2 mini vardi v2 denedim palm tutusta parmak ucu disarda kaliyordu az birsey ama viperda kalmadi aralarinda cok az fark var ama kalmadi o yuzden tercih ediyorum bide sensoru ve tus omru filan guzel geldi
Ips ve g değerleri farklı yani sensörleri farklı, tepkime süreleri aynı mı sanıyorsun ?IPS ve G, tepkime süresi değil.
Hyperx fury var ondada stok sorunu var sanirim ama trdeki suan en iyisi steelseries kalite olarak onun haricinde yurt disinda daha iyisi var ama trde yok isteBen SteelSeries mousepad almazdım bu arada, gereksiz pahalı.
Sensörlerinin farklı olduğunu ben de biliyorum. PMW3360 ile PMW3389'un arasındaki farkı anlayamazsın. Önemli olan eline oturması ve rahat etmen, sensör pek önemli değil.Ips ve g değerleri farklı yani sensörleri farklı, tepkime süreleri aynı mı sanıyorsun ?