Rahat oyuncu kulaklığı

Üzgünçocuk

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
170
Merhaba arkadaşlar 170Tl bütçem var
7.1 olması zorunlu değil sadece istediğim rahat olsun uzun kullanımlarda ağrı ter vb. sorunlar çıkartmasın jack girişli olması iyi olur.

H2016D alınabilir fakat rahatlık kişiden kişiye değişir. Küçük bir kafa yapınız vardır ve X kulaklığı rahat gelir, büyük kafaya X kulaklığını taktığınızda rahat etmessiniz. Rahat istiyorsanız deneyip almanızı öneririm.

Teşekkür ederim rahat bir kulaklığa benziyor içim sindi yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H2016D alınabilir fakat rahatlık kişiden kişiye değişir. Küçük bir kafa yapınız vardır ve X kulaklığı rahat gelir, büyük kafaya X kulaklığını taktığınızda rahat etmessiniz. Rahat istiyorsanız deneyip almanızı öneririm.
Kafa yapım küçük rahat olurmu?

Teşekkür ederim rahat bir kulaklığa benziyor içim sindi yani
Bu da incelemesi

Kafa yapım küçük rahat olurmu?
Benim buradan bir şey söylemem zor, kafanız küçüktür kulaklarınız büyüktür pedlerin içine rahat olmayabilir. H2016D kullanıcıların hiçbirinin rahatlık sorunu çektiğini duymadım, sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Yine de yakınlarınızda aynı modele denk gelirseniz deneyin.

Benim buradan bir şey söylemem zor, kafanız küçüktür kulaklarınız büyüktür pedlerin içine rahat olmayabilir. H2016D kullanıcıların hiçbirinin rahatlık sorunu çektiğini duymadım, sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Yine de yakınlarınızda aynı modele denk gelirseniz deneyin.
Teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,552
Üyeler
183,853
Son üye
akrml
Geri