PC'ye M2 SSD Taktım Hata Verdi

Dvd ye veya usb ye windows isosu yazdıracaksın forumda serbest olsaydı link atardım sanada... yasak maalesef

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Hocam, SSD'de şu an herhangi bir işletim sistemi olmadığı için hata alıyorsunuz muhtemel olarak. Windows kurmak aşırı basit. Bunu şipşak yapabilirsiniz. Şöyle yazayım size;

8GB'dan fazla bir flash bellek lazım öncelikle, akabinde aşağıda verdiğim linklerden hem Rufus'u hem de Windows ISO'sunu indireceğiz.
Rufus;
Şuradan 3.12 sürümünü indirin. Kurulumu bir hayli basit.
Windows;

Windows indikten sonra şunu yapmanız lazım;
Rufus programını açın.
Flashı sisteme takın.
Rufus üzerinden indirdiğiniz Windows ISO dosyasını seçin.
ISO'yu seçtikten sonra anakart güncel ise GPT, değil ise MBR'yi seçin.
Artık ISO'yu yazdırabilirsiniz.

Baz aldığım video;

Bilgisayarda windows bulunan bir depolama olmadığı için o hatayı verir, usb'e windows kurduysan biostan flashı boot sequence olarak seçip ondan başlat, windowsu kur sonra ssd'de sorun yoksa sorunsuz açılır.
Bizdede bikere olmuştu ama hdd de w10 kuruluydu bu hatayı verdi sence neden?

YouTube link yasak değil dostum
Ben youtubeden bahsetmiyorum sevgili kardeşim
Şimdi sen o linkten windowsu indireceksin sana ürün anahtarı soracak o zaman ne yapacaksın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam, SSD'de şu an herhangi bir işletim sistemi olmadığı için hata alıyorsunuz muhtemel olarak. Windows kurmak aşırı basit. Bunu şipşak yapabilirsiniz. Şöyle yazayım size;

8GB'dan fazla bir flash bellek lazım öncelikle, akabinde aşağıda verdiğim linklerden hem Rufus'u hem de Windows ISO'sunu indireceğiz.
Rufus;
Şuradan 3.12 sürümünü indirin. Kurulumu bir hayli basit.
Windows;

Windows indikten sonra şunu yapmanız lazım;
Rufus programını açın.
Flashı sisteme takın.
Rufus üzerinden indirdiğiniz Windows ISO dosyasını seçin.
ISO'yu seçtikten sonra anakart güncel ise GPT, değil ise MBR'yi seçin.
Artık ISO'yu yazdırabilirsiniz.

Baz aldığım video;
Bu arkadaşın dediği yerden indir

Ben youtubeden bahsetmiyorum sevgili kardeşim
Şimdi sen o linkten windowsu indireceksin sana ürün anahtarı soracak o zaman ne yapacaksın?
Ürün anahtarım yok diyerek atlayabilir. Windows o seçeneği sunuyor. Deneme sürümünü kullanıyor o zaman da.

Windowsu etkinleştir yazısıyla tabii ki
Evet, sonradan OEM key satın alırsa bilemem. Ki bana göre gereği de yok. Altta belli belirsiz bir filigran var sadece. İsterse free keyler sayesinde de kaldırabilir. Ben öyle yaptım.

Evet, sonradan OEM key satın alırsa bilemem. Ki bana göre gereği de yok. Altta belli belirsiz bir filigran var sadece. İsterse free keyler sayesinde de kaldırabilir. Ben öyle yaptım.
Kırakla kürekle hallolur onlar millet gidiyor internete kms spico yazıyor en üstte çıkan yerden indiriyor ondan sonra vay efendim bilgisayarıma virüs girdi yok trojan girdi...
Bilmiyorlarki kms yi indireceklerse my digital life forumlarından indirecekler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,191
Üyeler
192,947
Son üye
FurkanSametKlnc
Geri