Yuilers
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
uefi format yaz youtube a çıkarVar var o sıkıntı değil. Bu anlattıklarını videoda anlatan var mı veya özet geçebilir misin ?
uefi format yaz youtube a çıkarVar var o sıkıntı değil. Bu anlattıklarını videoda anlatan var mı veya özet geçebilir misin ?
Bizdede bikere olmuştu ama hdd de w10 kuruluydu bu hatayı verdi sence neden?Bilgisayarda windows bulunan bir depolama olmadığı için o hatayı verir, usb'e windows kurduysan biostan flashı boot sequence olarak seçip ondan başlat, windowsu kur sonra ssd'de sorun yoksa sorunsuz açılır.
Ben youtubeden bahsetmiyorum sevgili kardeşimYouTube link yasak değil dostum
Bu arkadaşın dediği yerden indirHocam, SSD'de şu an herhangi bir işletim sistemi olmadığı için hata alıyorsunuz muhtemel olarak. Windows kurmak aşırı basit. Bunu şipşak yapabilirsiniz. Şöyle yazayım size;
8GB'dan fazla bir flash bellek lazım öncelikle, akabinde aşağıda verdiğim linklerden hem Rufus'u hem de Windows ISO'sunu indireceğiz.
Rufus;
Şuradan 3.12 sürümünü indirin. Kurulumu bir hayli basit.Rufus
Rufus 3.12 indir - Rufus, önyüklenebilir (bootable) USB bellek oluşturmanızı ya da USB belleğinizi şekillendirmenizi (format atmanızı) sağlayan ücretsiz ve kurulum gerektirmeyen bir programdır. Bilgisayarınızı açamadığınızda ya da işletim sistemi ol...www.gezginler.net
Windows;
Windows indikten sonra şunu yapmanız lazım;
Rufus programını açın.
Flashı sisteme takın.
Rufus üzerinden indirdiğiniz Windows ISO dosyasını seçin.
ISO'yu seçtikten sonra anakart güncel ise GPT, değil ise MBR'yi seçin.
Artık ISO'yu yazdırabilirsiniz.
Baz aldığım video;
kms picoBen youtubeden bahsetmiyorum sevgili kardeşim
Şimdi sen o linkten windowsu indireceksin sana ürün anahtarı soracak o zaman ne yapacaksın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arkadaşın dediği yerden indir
Ürün anahtarım yok diyerek atlayabilir. Windows o seçeneği sunuyor. Deneme sürümünü kullanıyor o zaman da.Ben youtubeden bahsetmiyorum sevgili kardeşim
Şimdi sen o linkten windowsu indireceksin sana ürün anahtarı soracak o zaman ne yapacaksın?
Windowsu etkinleştir yazısıyla tabii kiÜrün anahtarım yok diyerek atlayabilir. Windows o seçeneği sunuyor. Deneme sürümünü kullanıyor o zaman da.
Evet, sonradan OEM key satın alırsa bilemem. Ki bana göre gereği de yok. Altta belli belirsiz bir filigran var sadece. İsterse free keyler sayesinde de kaldırabilir. Ben öyle yaptım.Windowsu etkinleştir yazısıyla tabii ki
Kırakla kürekle hallolur onlar millet gidiyor internete kms spico yazıyor en üstte çıkan yerden indiriyor ondan sonra vay efendim bilgisayarıma virüs girdi yok trojan girdi...Evet, sonradan OEM key satın alırsa bilemem. Ki bana göre gereği de yok. Altta belli belirsiz bir filigran var sadece. İsterse free keyler sayesinde de kaldırabilir. Ben öyle yaptım.
Boot sequence bölümünden hdd seçili miydi?Bizdede bikere olmuştu ama hdd de w10 kuruluydu bu hatayı verdi sence neden?