KebanFiru
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 915
10900k'dan daha iyi bir tekli çekirdek performansına sahip öneririm.
10900k'dan daha iyi bir tekli çekirdek performansına sahip öneririm.
Bnechmark olarak söylüyorum hocam. Oyun performansı sadece tekli çekirdeğe bakmıyor.
Kullanıcı oyun için alıcakmış.Bu yüzden oyun performansı olarak nitelendirmeliyizBnechmark olarak söylüyorum hocam. Oyun performansı sadece tekli çekirdeğe bakmıyor.
5600x orta seviye iken 10900k üst seviye testlerde zaten testlerde yaklaşıyor 5600x. Kısaca 5000 serisi ile yarışabilcek bir intel işlemci yok.Kullanıcı oyun için alıcakmış.Bu yüzden oyun performansı olarak nitelendirmeliyiz
Bu site güvenilir mi?.?![]()
ULTIMA-5800X / AMD Ryzen 7 5800X / ASUS TUF GeForce RTX 3080 V2 OC 10GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-5800X oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 7 5800X ve ASUS DUAL RTX 3070 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
2K 144HZ/165HZBu sistemlere hangi monitörü kullanmalıyım.? FPS oyunları oyunları oynuyorum.
Evet ben sistemimi oradan aldımBu site güvenilir mi?.?
Ödeme kapıda mı oluyor yoksa hesaba mı yatırıyoruz2K 144HZ/165HZ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet ben sistemimi oradan aldım
Kredi Kartı da oluyor Havale de sanırım.Ödeme kapıda mı oluyor yoksa hesaba mı yatırıyoruz
Parayı gönderdikten sonra bir belge yolluyolarmı örnek sistem toplanıyor yada bir sorun olurmu az para değil daha önce hiç dıymadımKredi Kartı da oluyor Havale de sanırım.
Hesaba atiyorsunuz.Ödeme kapıda mı oluyor yoksa hesaba mı yatırıyoruz
Daha önce hiç havale yoluyla alışveriş yapmadım ama güvenilir bir firma illaki yollarlar sıkıntı çıkmaz.Parayı gönderdikten sonra bir belge yolluyolarmı örnek sistem toplanıyor yada bir sorun olurmu az para değil daha önce hiç dıymadım