EKRHN
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,542
Evet çok daha iyiDostrlar bu sistem daha iyi değil mi
Evet çok daha iyiDostrlar bu sistem daha iyi değil mi
Orasını pek bilemeyeceğimKaliteli olsun tat alayım istiyorum 165 2 K en iyisi sanırım da bu sitelere güvenemiyorum sonuçta yüksek fiyatBu sistem beni kaç sene götürür ?
Daha pahalı ama 5800x işlemci olması gayet iyi.Dostrlar bu sistem daha iyi değil mi
Daha iyi zatenDostrlar bu sistem daha iyi değil mi
adam ısrarla intel diyo senin önerdigine bak![]()
ULTIMA-3070 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Adam ısrarla intel öner dediği için ben Amd önerdimadam ısrarla intel diyo senin önerdigine bak
adam ısrarla intel diyo senin önerdigine bak![]()
ULTIMA-3070 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
aferim fanboy kardeşim görevini tamamladın .Adam ısrarla intel öner dediği için ben Amd önerdim![]()
İntel önerisi istemek mantıklı değil. O bütçedeki en iyi seçenekleri istemek mantıklı.aferim fanboy kardeşim görevini tamamladın .
kAdam ısrarla intel öner dediği için ben Amd önerdim![]()