Peksimettooooooo
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Turbo boost index + frequency scaling indexhangilerini Alıntıyı görüntüle
Turbo boost index + frequency scaling indexhangilerini Alıntıyı görüntüle
videos dosyasını yaptım heeliantv de izledim o videos dosyasının ismini değiştirince rekabetçi maçta oyunum donuyor kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum.Bir kere bunları uygulayıp.Bir kere de uygulamayıp gir bakalım be oluyor.Yeni bir taktik-Csgoya bas steamden özellikler de ardından oyun dosyalarını aç oradan panaromaya bas oradaki videos dosyasını videos1 yap
-novid ve -tickrate 128 kullanıyorum ben sadece diğerleri boşEn kolayından düşün -novid?
Power plani yüksek performans yaphangilerini Alıntıyı görüntüle
Bende problem olmuyorvideos dosyasını yaptım heeliantv de izledim o videos dosyasının ismini değiştirince rekabetçi maçta oyunum donuyor kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum.
hellian tv videosunda - novid kullanmanız gerek demiştiEğer -novid kullanmıyorsan hata yersin
birde öyle deneyeceğimEğer -novid kullanmıyorsan hata yersin
powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61 bunu cmd yi yönetici olarak başlatıp yaz.Güç seçeneklerini aç orada nihai performans olacak onu seç performansı görhangilerini Alıntıyı görüntüle
Dene olacakbirde öyle deneyeceğim
çok pardon ben sizi yanlış anlamışım ben zaten -novid kullandığım halde oyunum çöküyorDene olacak
OOO ozamab bilemiyorum..çok pardon ben sizi yanlış anlamışım ben zaten -novid kullandığım halde oyunum çöküyor
sol üstte maksimum grafik resminde maksimum ayarlar diyodu onatıkladımpowercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61 bunu cmd yi yönetici olarak başlatıp yaz.Güç seçeneklerini aç orada nihai performans olacak onu seç performansı gör