yilmazfarukcan
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
Malum piyasa vs belli fiyatı çok uçuk olmayan 2.elde beni üzmeyecek bataryası 1 günü çıkaran telefon önerilerinizi bekliyorum.
bakıyorum da mi 9t ile aynı fiyatları vermişler neredeyse o paraya mi9 t almak daha makul gibime geliyorRedmi note 8 pro
Kameraya onem veriyorsan mi9 t alabilirsin tabibakıyorum da mi 9t ile aynı fiyatları vermişler neredeyse o paraya mi9 t almak daha makul gibime geliyor
şuan için kamera pek önemli değil 5 yıllık huawei gr5 emektarım dün itibari ile kapandı ve tekrar açılmadı yedek telefon vs de yok üstüne pc sıkıntı yarattı vs vs şu zamanlarda çok kötü olduKameraya onem veriyorsan mi9 t alabilirsin tabi
Performance senin icin daha onemli ise redmi note 8 pro Al kesinlikleşuan için kamera pek önemli değil 5 yıllık huawei gr5 emektarım dün itibari ile kapandı ve tekrar açılmadı yedek telefon vs de yok üstüne PC sıkıntı yarattı vs vs şu zamanlarda çok kötü oldu![]()
piyasayı terkar araştıracağım umarım uygun ve temiz bir cihaz bulurumPerformance senin icin daha onemli ise redmi note 8 pro Al kesinlikle
piyasada zaten sağlam iphone bulmak zor bulsan bile fiyatları uçuk bi çoğunun zaten kfg yok bulaşmam kolay kolay2 ci iphone bulaşma ha sakın
bakacağım teşekkürlerj7 core alabilirsin PUBG mobile akıcı oynatıyor ben kullanıyorum memnunum