Yazılım Muhendisliği Hakkında

Kadir.K

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
30
Merhaba bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum yanında da hobi olarak yazılım mühendisliği istiyorum. Devletin projesi ile ilerlemek ne kadar mantıklı ne katabilir bana ? Onun dısında nasıl oğrenebilirim yardımcı olur musunuz?

Devlet her zamanki gibi döneklik yapacaktır. Okuyup Araştırıp öğrenebilirsin yavaş yavaş.

Devlet her zamanki gibi döneklik yapacaktır. Okuyup Araştırıp öğrenebilirsin yavaş yavaş.
reis okuyup araştırıp öğrenebileceğimin farkındayım ama bunu nerelerden yapabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+indirimli Makine Mühendisliği paketimiz de var. Sarayım mı abi? :D
:D makine kalsın yav herkes makineci olmuş

Bir sürü kitap Ve platform var. Bilemiyorum :D
reis okuyup araştırıp öğrenebileceğimin farkındayım ama bunu nerelerden yapabilirim

:D makine kalsın yav herkes makineci olmuş

Merhaba bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum yanında da hobi olarak yazılım mühendisliği istiyorum. Devletin projesi ile ilerlemek ne kadar mantıklı ne katabilir bana ? Onun dısında nasıl oğrenebilirim yardımcı olur musunuz?
Kardeşim bilgisayarın yanında yazılım mühendisliği istediğine göre çokta bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum bu konular hakkında. Devletin projesi sana bir şey katmaz sen kendine birşeyler katarsın anca. Bu foruma yazacağına gir tarayıcına oraya yaz onlarda kaynak bulursun. Kolaya kaçma

Kardeşim bilgisayarın yanında yazılım mühendisliği istediğine göre çokta bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum bu konular hakkında. Devletin projesi sana bir şey katmaz sen kendine birşeyler katarsın anca. Bu foruma yazacağına gir tarayıcına oraya yaz onlarda kaynak bulursun. Kolaya kaçma
reis bu forumun amacı insanlara yardımcı olmak...
kolaya kaçma ne
yardımcı olacaksan yaz olmayacaksan yazma. bıçak dayayıp zorla cevap ver demedim

Aklıma şu geldi;

Neyse, bence yazılım öğrenmek için kendine önce bir programlama dili seçmelisin. Programlama dili öğrenmek için de en verimli kaynağın kitaplar olduğunu düşünüyorum.
Bi de devletin projesi tabikide sana bişeyler katar ama sana ne devletin projesi ne de kitaplar yeterli olur. Yani biriyle sınırlı kalırsan kendini yeterince geliştiremezsin.

adam akıllı konuş sıkınıtlımısın falan hayırdır ?

işine gelmiyorsa cevap vermeyeceksin senden gelecek hayır gelmesn
9 yaşında çocuk mr robot izlemiş heveslenmiş ağlıyor buralarda. Aklını sevdiğim kardeşim git başkasına adamlık tasla. Emek vermek zor gelince mızmızlanma. Cevabı kime nasıl vereceğimi sorgulayamazsın kardeş akıllı ol aklına sahip çık mazallah kaybediverirsin

Yazılım dili öğrenmek istiyorsan önce kendine bir hedef belirlemelisin örneğin Python vs. gibi bir dil seçip belirli bir süre o alanda kendini geliştirmelisin. Devamı zaten gelecektir.

Bilgisayar mühendisliği yazılım mühendisliğini de içine alan bir bölümdür ama burada yazılımdan çok donanım ön plandadır o yüzden kendini geliştirmen gerek. Bilgisayar mühendisi olup bir yere tutunamazsan mahalle arasında 50 tl'ye format atan bilgisayarcılardan olursun.

Yazılım dili öğrenmek istiyorsan önce kendine bir hedef belirlemelisin örneğin Python vs. gibi bir dil seçip belirli bir süre o alanda kendini geliştirmelisin. Devamı zaten gelecektir.
pythondan başlamayı düşünüyorum başlangıc olarak doğru bir adım mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,495
Üyeler
189,093
Son üye
Neteyam
Geri