Merhaba bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum yanında da hobi olarak yazılım mühendisliği istiyorum. Devletin projesi ile ilerlemek ne kadar mantıklı ne katabilir bana ? Onun dısında nasıl oğrenebilirim yardımcı olur musunuz?
reis okuyup araştırıp öğrenebileceğimin farkındayım ama bunu nerelerden yapabilirimDevlet her zamanki gibi döneklik yapacaktır. Okuyup Araştırıp öğrenebilirsin yavaş yavaş.
+indirimli Makine Mühendisliği paketimiz de var. Sarayım mı abi?![]()
reis okuyup araştırıp öğrenebileceğimin farkındayım ama bunu nerelerden yapabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
makine kalsın yav herkes makineci olmuş
Kardeşim bilgisayarın yanında yazılım mühendisliği istediğine göre çokta bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum bu konular hakkında. Devletin projesi sana bir şey katmaz sen kendine birşeyler katarsın anca. Bu foruma yazacağına gir tarayıcına oraya yaz onlarda kaynak bulursun. Kolaya kaçmaMerhaba bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum yanında da hobi olarak yazılım mühendisliği istiyorum. Devletin projesi ile ilerlemek ne kadar mantıklı ne katabilir bana ? Onun dısında nasıl oğrenebilirim yardımcı olur musunuz?
reis bu forumun amacı insanlara yardımcı olmak...Kardeşim bilgisayarın yanında yazılım mühendisliği istediğine göre çokta bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum bu konular hakkında. Devletin projesi sana bir şey katmaz sen kendine birşeyler katarsın anca. Bu foruma yazacağına gir tarayıcına oraya yaz onlarda kaynak bulursun. Kolaya kaçma
Aklıma şu geldi;Merhaba bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum yanında da hobi olarak yazılım mühendisliği istiyorum. Devletin projesi ile ilerlemek ne kadar mantıklı ne katabilir bana ? Onun dısında nasıl oğrenebilirim yardımcı olur musunuz?
9 yaşında çocuk mr robot izlemiş heveslenmiş ağlıyor buralarda. Aklını sevdiğim kardeşim git başkasına adamlık tasla. Emek vermek zor gelince mızmızlanma. Cevabı kime nasıl vereceğimi sorgulayamazsın kardeş akıllı ol aklına sahip çık mazallah kaybediverirsinadam akıllı konuş sıkınıtlımısın falan hayırdır ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işine gelmiyorsa cevap vermeyeceksin senden gelecek hayır gelmesn
pythondan başlamayı düşünüyorum başlangıc olarak doğru bir adım mı ?Yazılım dili öğrenmek istiyorsan önce kendine bir hedef belirlemelisin örneğin Python vs. gibi bir dil seçip belirli bir süre o alanda kendini geliştirmelisin. Devamı zaten gelecektir.