Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,406
Trendyoldan 3.5k lik bir ürün alicam indirim kuponu fln varmi ?
Hocam bende yok ama merak ettim ne alıyorsunuzTrendyoldan 3.5k lik bir ürün alicam indirim kuponu fln varmi ?
İndirim kuponu alabiliceğim bir etkinlik varmi diye sordum.Hesabınızda indirim kuponu olup olmadığını mı tahmin ediyoruz ?
Var Aliexpress 60 TL.İndirim kuponu alabiliceğim bir etkinlik varmi diye sordum.
forum.donanimarsivi.com
Trendyol ... Başlığı okumanızı tavsiye ederimVar Aliexpress 60 TL.
5 DK'da yaparsın 2 telefon ile.
🔥İndirim - 👑 Aliexpress Ödül Kardeşliği 10$ Kupon Kampanyası (GÜNCELLENDİ) ! 👑
Buton tekrardan kaldırıldı ama bende çözüm biter mi bitmez ! Bu linkten kampanyaya erişip kupon kazanmaya devam edebilirsiniz ! https://a.aliexpress.com/_mNVaHwL Kuponun hala nasıl alındığını bilmeyen arkadaşlar için @Mert Özkaya gayet açıklayıcı bir şekilde anlatmış...forum.donanimarsivi.com
Kör değilim biliyorum adamın sorduğu soruya cevap verdim Trendyol kapsamında olduğunu belirterek sormamış sorusunu.Trendyol ... Başlığı okumanızı tavsiye ederim![]()
Başlığa ve konuya bakınca bir kez daha Trendyol'u tekrar etmesine gerek yok sanırım.Kör değilim biliyorum adamın sorduğu soruya cevap verdim Trendyol kapsamında olduğunu belirterek sormamış sorusunu.
Gayet körsün.Kör değilim biliyorum adamın sorduğu soruya cevap verdim Trendyol kapsamında olduğunu belirterek sormamış sorusunu.
Alternatif sunmuş. Trendyol da yok ki başka bir bir yerde kupon var eğer işine yarar ise diye link bırakmış arkadaş. Bu kadar tepkili olmayın.Trendyol ... Başlığı okumanızı tavsiye ederim![]()
Ben tepkili değilim fark edemiyorsun sanırım. Yazdığım cümleyi bir daha okursan sevinirim, kıymetli arkadaşın çok agresif dikkatli olmasında fayda var.Alternatif sunmuş. Trendyol da yok ki başka bir bir yerde kupon var eğer işine yarar ise diye link bırakmış arkadaş. Bu kadar tepkili olmayın.
Ben mi agresifim ? Küçücük şeyi üsteleyen sen mi ?Ben tepkili değilim fark edemiyorsun sanırım. Yazdığım cümleyi bir daha okursan sevinirim, kıymetli arkadaşın çok agresif dikkatli olmasında fayda var.
TRENDYOL ZORUNLU DEMEMİŞSİNİZBen tepkili değilim fark edemiyorsun sanırım. Yazdığım cümleyi bir daha okursan sevinirim, kıymetli arkadaşın çok agresif dikkatli olmasında fayda var.