Neler Yeni

Yazililar olacak galiba

Lolcü Buse

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
341
Sizce yazılı olacak mıyız ? (Lise)
Bence olur çünkü Cuma gunu 56 k vaka var iken pazar günü yasak vardı 50 k oldu yani -6k vaka düştü ramazandada yasaklar getirirler bence böylece vakalar 15-20 k seviyelerine Duser diye tahmin ediyorum sizce yaparlar mı fikirleriniz nedir ?

Bence olur çünkü Cuma gunu 56 k vaka var iken pazar günü yasak vardı 50 k oldu yani -6k vaka düştü ramazandada yasaklar getirirler bence böylece vakalar 15-20 k seviyelerine Duser diye tahmin ediyorum sizce yaparlar mı fikirleriniz nedir ?
inş olmaz :D

Sınavlar kesin olacak ne olursa olsun . Sınava girmicem gibi durumlara girme kardeşim.

Evde LOL oynarsa herkes vakalar düşer(y)

2.dönem 1.sınavları kesin olur bence. Hatta 2. sınavlar bile olabilir.

Olucağımızı kim söyledi her türlü ben sınıfta kalıcam 1. dönem 83 ortalamam var ama 2. dönemi bilemiyorum

vakalar umarım düşer ama şu sırada sınav yapmalarını doğru bulmuyorum ilk sınavlar neyse konular temeldi 2. sınavları çok ağır olacak polinomlar vs birsürü formulü ben 20-30 günde ezberliyemem kusra bakmasınlar

bence sınavlar %100 olur ama tarihi belli değil belki biraz daha ertelerler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,354
Üyeler
173,359
Son üye
alperenalppp
Geri