Neler Yeni

Yazililar olacak galiba

Sizce yazılı olacak mıyız ? (Lise)
Bence olur çünkü Cuma gunu 56 k vaka var iken pazar günü yasak vardı 50 k oldu yani -6k vaka düştü ramazandada yasaklar getirirler bence böylece vakalar 15-20 k seviyelerine Duser diye tahmin ediyorum sizce yaparlar mı fikirleriniz nedir ?
23 nisan 3 mayıs arası 3. dalga deliyor diye duymuştum

Sınav konularından bıhtım yaw
Ben hiç bir zaman sınavların iptal olacağını düşünmüyorum.

Bence olur çünkü Cuma gunu 56 k vaka var iken pazar günü yasak vardı 50 k oldu yani -6k vaka düştü ramazandada yasaklar getirirler bence böylece vakalar 15-20 k seviyelerine Duser diye tahmin ediyorum sizce yaparlar mı fikirleriniz nedir ?
Olmaz

29k vaka bile kabul edilebilir değil açmamaları laızm.

2. dönem 1. sınavlardan kaçışımız yok hatta bakana kalırsak 2.'yi bile yapar

bıghtık yaw bıghtık bizi adamdan sayıp açıklama bile yapmıyorlar (hazırlık) :/

bizim hoca mayıs'da sınavlar olucak iyi çalışın dedi lise 2 deyim

Keşke oructan sonra yapsalar oruç oruç sınava mi girecez ya

20k olması için 2 şeyden biri olması lazım
14 gün kapatıcaklar
Ya da grafiklerde oynicaklar
Başka türlü 40k dan düşmez

büyük ihtimal olacak heryeri kapatıp okulları açık tutmayı düşünüyorlarmış sanırım hoca bize öyle demişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,090,200
Üyeler
173,330
Son üye
DefacerFounder
Geri