İnternet Sağlayıcısı Tercih İçin Yardım

Millenicom alman daha iyi olur. Altta rehberimi okuduktan sonra aklına takılan bir şey olursa sor lütfen.
Şimdi ben TT'ye 90tl ödüyorum Milleni geçersem cayma bedelini milleni mi ödeyecek ?

seninki gerçek bir sorun fakat bunu TTNET ALMAYIĞNN diye söylersen bu forumda pek mantıksız olmaz, he yakın çevrene, mahallene, apartmanına söylersen en mantıklısı o olur. Ben de bu şekilde tepkileri görerekten düşünerekten TTNET tercih etim fakat kullandığım süreç içerisinde(16 ay) ! kereye mahsus bir sorun yaşadım ve onu da 1 saat içerisinde çözdüler @bariskarali ya katılıyorum malum ülkemizin güzel semtlerinde güzel mahallelerinde komşu dairelerde bile farklılık görülebiliyor.
TTNET ALMAYIĞNN !!!

• Hahaha
Reaksiyonlar: RefX
  • Beğen
Turkcell al, benim indirme hızım 200 civarı pingim 2 ve upload 10.
Gece 50 mp sabah 100 mb diye paket var aylık 90 TL veriyorum ama kurumsal alman lazım çok daha uygun paketler oluyor.

Ekler

• Screenshot_20210412_175035.jpg
    Screenshot_20210412_175035.jpg
    64.8 KB · Hit: 38
@RefX,
İnterneti, aynı altyapıdan alacaksınız. Alacağınız hizmette, hemen hemen değişim olmayacak.
Kopmalar, hızlar, stabillik benzer değerlerde olacak. Buradaki fark, fiyat ve müşteri memnuniyeti.
TürkNet almak, çok daha avantajlı. Uzun vadede neredeyse yarı yarıya daha az para ödeyeceksiniz.
Fakat sesli bir müşteri desteği yok, eksisi bu. Size kalmış bir tercih. TürkNet, her yönden daha avantajlı.
Bir tarafta aylık 85 TL paket (Bir ayınız, garanti ücretsiz.), bir tarafta aylık 125 TL paket. Size kalmış tercih.

• Beğen
TürkNet YAPA kapsamında mısınız? YAPA yoksa TürkNet arka plana atın.

@RefX,
İnterneti, aynı altyapıdan alacaksınız. Alacağınız hizmette, zerre değişim olmayacak.
Kopmalar, hızlar, stabillik benzer değerlerde olacak. Buradaki fark, fiyat ve müşteri memnuniyeti.
TürkNet almak, çok daha avantajlı, neredeyse yarı yarıya uzun vadede daha az para ödeyeceksiniz.
Fakat sesli bir müşteri desteği yok, eksisi bu. Size kalmış bir tercih. TürkNet, her yönden daha avantajlı.
Bir tarafta aylık 85 TL paket (Bir ayınız, garanti ücretsiz), bir tarafta aylık 125 TL paket, Size kalmış tercih.
Birde ilk 6 ay 1000mbps veriyorlarsa aşırı iyi
Turknete geçmeyi düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TürkNet YAPA kapsamında mısınız? YAPA yoksa TürkNet arka plana atın.
Ona nereden bakacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,556
Üyeler
192,748
Son üye
arasfly06.
Geri